Αποκάλυψη κυκλώματος κλοπής κυνηγετικών σκύλων στην περιοχή Καρδίτσας

0

773-gkop.jpgΓ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24
ΤΗΛ: 2610 361671/ 72
FAX: 2610 346614
E-mail: Kyn_om_p@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Αποκάλυψη κυκλώματος κλοπής κυνηγετικών σκύλων στην περιοχή Καρδίτσας

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου η οποία κινήθηκε με μεγάλη μυστικότητα μετά από καταγγελία μελών της κυνηγών σχετικά με την κλοπή κυνηγετικών σκύλων από την περιοχή Ζαχάρω του Ν. Ηλείας, κατάφερε και εντόπισε τα κλεμμένα σκυλιά στο χωριό Μάρκο της περιοχής Παλαμά του Ν. Καρδίτσας με την δραστηριοποίηση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.
Έτσι την Παρασκευή 4-7-2003 μετά από συντονισμένες ενέργειες με τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές αρχές της περιοχής και με την παρουσία των ιδιοκτητών των κυνηγετικών σκύλων ασκήθηκε επιχείρηση όπου εντοπίστηκαν τα κλεμμένα σκυλιά και παρελήφθησαν από τους νόμιμους κατόχους τους οι οποίοι και υπέβαλλαν μήνυση κατά των δραστών.
Το φαινόμενο της κλοπής κυνηγετικών σκύλων όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κος Μαρκόπουλος, είναι μία μάστιγα της εποχής. “Είμαστε αποφασισμένοι σε συνεργασία με όλες τις Κυνηγετικές Οργανώσεις να πατάξουμε τέτοια φαινόμενα. Οφείλω δημόσια να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Διοικητή και τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά Καρδίτσας, οι οποίοι με υποδειγματικό τρόπο και ευσυνειδησία συνέδραμαν στην όλη μας προσπάθεια”.

Ο Πρόεδρος: Μαρκόπουλος Κων/νος
Ο Γ. Γραμματέας: Κανελλόπουλος Νικόλαος

gkop1.jpg

gkop2.jpg
Οι ιδιοκτήτες των κλεμμένων κυνηγετικών σκύλων εμφανώς ευτυχισμένοι μαζί με τον πρόεδρο της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κο. Κων/νο Μαρκόπουλο μετά την παραλαβή των κλαπέντων κυνηγετικών σκύλων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων