Δραστηριότητες του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους

0

802-image001.jpg

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΑΡΓΟΣ 30/06/03
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΕΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ Γ΄ Κ.Ο.Π
ΕΔΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 7 ΑΡΓΟΣ
ΤΗΛ: 27510-66603
FAX: 27510-20204
e-mail: kynharg@otenet.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου προέβη σε επανασύσταση-ενεργοποίηση του θεσμού της εθελοντικής ομάδας πυρασφαλείας του Κ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ.
Η ομάδα πυρασφάλειας του Συλλόγου μας, πραγματοποίησε την 24η Ιουλίου,προγραμματισμένη επίσκεψη στην πυροσβεστική υπηρεσία Αργους .Σκοπός της επίσκεψης ήταν η εκπαίδευση της συγκεκριμένης ομάδας,,το χειρισμό του νέου εξοπλισμού με τον οποίο εφοδιάστηκε ο σύλλογος μας.Συγκεκριμένα προβήκαμε στην αγορά αντλίας υψηλής πίεσης ειδικής για πυρόσβεση και ενός βυτίου 1000 λίτρων τα οποία και τοποθετήσαμε σε αυτοκίνητο τύπου 4Χ4 το οποίο είναι ιδιοκτησία μέλους μας .
Ένας άλλος σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν η προβολή της ιδέας του εθελοντισμού .Εθελοντισμού όμως που θα απαρτίζετε από οργανωμένα , εκπαιδευμένα και εφοδιασμένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό μέλη.
Μελετάται επίσης και η ένταξη της ανώτερo ομάδας στα σχέδια της ΠΣΕΑ της Νομαρχίας ενώ μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξε προς το σκοπό αυτό και ο υπεύθυνος ΠΣΕΑ της Νομ/κής Αυτ/σης ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ .
Εδώ να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ.Γ.Μαλτέζο ο οποίος ήταν και υπεύθυνος της άσκησης του άντρες της Π.Υ ΑΡΓΟΥΣ και ιδιαίτερα τον Διοικητή κ.Κόλλια.

2. To νέο Δ.Σ του συλλόγου μας προέβη στην αγορά και τοποθέτηση δύο υδατοδεξαμενών χωρητικότητας 5,000 λίτρων έκαστη , οι οποίες τοποθετήθηκαν σε επιλεγμένα σημεία της επαρχίας μας .
Οι δεξαμενές γεμίστηκαν με νερό από την Π.Υ Αργους και σκοπό έχουν τον ανεφοδιασμό των πυροσβεστικών οχημάτων αλλά και του δικού μας οχήματος σε περίπτωση πυρκαγιάς .
Την εποπτεία των δεξαμενών έχουν αναλάβει ο Ομοσπονδιακός και Συλλογικός θηροφύλακας μας.

3. Το νέο Δ.Σ του συλλόγου μας προέβη στην αγορά δεξαμενών 250 lt τις οποίες και τοποθετήσαμε σε επιλεγμένες περιοχές των ορεινών όγκων της επαρχίας Αργους.
Οι δεξαμενές χρησιμοποιούνται ως ποτίστρες για το ενδημικό και αποδημητικό θήραμα και παρακολουθούνται για το αποτέλεσμά τους .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ . Σ . ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων