Σωρεία συλλήψεων της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής

0

810-zkoth_lathrothiria.jpg
Ζ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 25 (5ος όροφος)
ΤΗΛ-FAX 2410 282982 & 231297
ΛΑΡΙΣΑ
e-mail: komthes@otenet.gr

Λάρισα: 18/08/2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σωρεία συλλήψεων της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής

Με μπαράζ μηνύσεων τον τελευταίο μήνα απάντησε η Ομοσπονδιακή θηροφυλακή της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας στους αμετανόητους οι οποίοι εμμένουν στην άρνηση της τήρησης των νόμων για την προστασία του θηραματικού μας πλούτου.

Πιο συγκεκριμένα:

· Την νύχτα της 9ης Ιουλίου συνελήφθη ένα άτομο στην περιοχή Πυθίου της Ελασσόνας για παράνομη θήρα από μηχανοκίνητο μέσο. Υποβλήθηκε μήνυση και έγινε κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, φυσιγγίων κ.λ.π.

· Την νύχτα της 13ης Ιουλίου συνελήφθη ένα άτομο στην περιοχή Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου για παράνομη μεταφορά όπλου και τροποποίηση όπλου [πεντάσφαιρο] Υποβλήθηκε μήνυση

· Τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου στην περιοχή Βυζίτσα Πηλίου συνελήφθη ο ELEZAI NAZMI Αλβανός υπήκοος να λαθροθηρεί με θηλιά από συρματόσχοινο για αγριόχοιρους. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου για την αυτόφωρο διαδικασία στην οποία δικάστηκε σε 2 μήνες και 15 ημέρες φυλάκιση και 150 € πρόστιμο.

· Την νύχτα της 25ης Ιουλίου συνελήφθη ένα άτομο στην περιοχή Δρυμού Ελασσόνας για παράνομη θήρα και παραποίηση όπλου [πεντάσφαιρο]. Υποβλήθηκε η σχετική μήνυση ενώ έγινε και η κατάσχεση του όπλου, φυσιγγίων κ.λ.π.

· Το απόγευμα της 31ης Ιουλίου συνελήφθη ένα άτομο στην περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας για παράνομη μεταφορά όπλου. Υποβλήθηκε μήνυση ενώ έγινε και η κατάσχεση του όπλου.

· Την ίδια νύχτα [31 Ιουλίου] συνελήφθη άλλο ένα άτομο στην περιοχή Πυθίου Ελασσόνας για παράνομη θήρα. Υποβλήθηκε μήνυση.

· Την νύχτα της 6ης Αυγούστου στην περιοχή Παλαιοχωρίου Αλμυρού, εντοπίστηκαν , κατόπιν καταγγελίας, 4 αγριόχοιροι φονευθέντες από λαθροθήρες, οι οποίοι δυστυχώς λόγου του δύσβατου εδάφους απέφυγαν την σύλληψη. Τα ζώα καταστράφηκαν λόγω παρέλευσης του χρόνου συντηρήσεως με αποτέλεσμα να είναι ακατάλληλα προς βρώση.

· Την νύχτα της 7ης Αυγούστου συνελήφθησαν 2 άτομα στη περιοχή της Καλλιπεύκης Λάρισας για παράνομη θήρα κατά την διάρκεια της νύχτας από μηχανοκίνητο μέσο. Υποβλήθηκε μήνυση για παράνομη θήρα και παραποίηση όπλου [κομμένα κάνη και κοντάκι].

zkoth_lathrothiria1.jpg

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Το γραφείο Τύπου της Ζ΄ Κ.Ο.Θ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων