Αγώνας Πρακτικού Κυνηγίου CAC από τον ΟΚΑΔΕ στο Βελούχι

0

840-beluxi-orini.jpg
Πόιντερ & Σέττερ Κλάμπ Ελλάδος

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ Ο.Κ.Α.Δ.Ε CAC ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΔΙΚΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΟΡΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙ
18/19 Οκτωβρίου 2003
Πάντα μου προκαλούσε ρίγος η θέα των ψηλών και απρόσιτων βουνών που αποκαλύπτουν τα μυστικά τους μόνο στους λίγους και τολμηρούς που κατορθώνουν να πατούν τις κορυφές τους. Η σιωπή που συντροφεύει τον ορειβάτη η τον κυνηγό στις κορφές ,η ίδια χαρακτηριστική σιωπή σου δημιουργεί δέος και σου δίνει την αίσθηση ότι πλέον περνάς σε άλλους κόσμους μεταφυσικούς και για λίγους εκλεκτούς μόνο. Σου δίνει την αίσθηση ότι πλησιάζεις τον θεό.
Αυτά τα βουνά που είναι τόσο κοντά στον θεό έχει για σπίτι της και γειτονιά της η Ορεινή πέρδικα , αυτό το τόσο λεβέντικο πουλί της πατρίδας μας που αγαπώ και σέβομαι πάρα πολύ και θεωρώ το πιο δύσκολο και όμορφο θήραμα της πατρίδος μας. Είναι το πουλί που προκαλεί-απαιτεί, το ότι καλύτερο από τα κυνηγετικά σκυλιά και από τους κυνηγούς ώστε να αναμετρηθούν μαζί της και αν τα καταφέρουν παλικαρίσια και μόνο παλικαρίσια να την νικήσουν , τότε ναι και τότε μόνο να την αποκτήσουν
Η τοποθεσία είναι η Ευρυτανία , Καρπενήσι , το βουνό , το όρος Βελούχι , ένα καταπληκτικό σε ομορφιά μέρος, από τα πιο όμορφα της πατρίδας μας, που παραμένουν αναλλοίωτα μέσα από το πέρασμα του χρόνου.

Σας περιμένουμε όλους !
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος ο Γ. Γραμματέας
Θ. Μάντης Γ. Πέππας

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων