Αντιδράσεις του ΚΣ Αυλίδος

0

Είναι να απορεί κανείς με τα αντικυνηγετικά αρθρα των τελευταίων καιρών και με τον τρόπο τον οποίον «στήνονται».

Η προπαγανδιστική σύλληψη της τουφεκιάς κατάμουτρα στον αναγνώστη και ένα κεφάλι ανυποψίαστου φασιανού.!!!

Πρώτα απ όλα ο φασιανός για πληροφόρηση των απληροφόρητων εκδοτών δεν αποτελούσε μέχρι πριν μερικούς μήνες ούτε επιτρεπόμενο θήραμα αλλά και δεν υπήρχε σαν θήραμα στην Ελληνική φύση.!

Φέτος ο Σύλλογος μας έλαβε με ευγενική προσφορά της Ομοσπονδίας μας εκατοντάδες φασιανούς (όπως και όλοι οι Σύλλογοι) , οι οποίοι για μήνες έμειναν σε κλωβό προσαρμογής και τώρα άρχισαν να απελευθερώνονται σταδιακά.!

Άρα αυτούς τους φασιανούς οι οποίοι δεν υπήρχαν στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής ήταν υπό την εποπτεία μας με έξοδα δικά μας διατροφής φαρμακευτικής συντήρησης και επιστημονικής (κτηνίατρο πτηνοπαθολογο) δεν έπρεπε να τους κυνηγήσουμε και να αποσπάσουμε διαχειριστικά τον τόκο που δικαιούμεθα.!

Θα ταν πολύ πιο πολιτισμένο να μαζέψουμε τους φασιανούς σε ένα κρεοπωλείο και βάσει παραγγελιών εκεί να σφάζονται και να διατίθενται δια πώληση.!

Τότε αυτό θα ήταν πολιτισμένο και κανένας δεν θα χε «ψυχολογικά προβλήματα» με τις κάνες στραμμένες πάνω τους.!

Εκεί θα χαμε τσιγκέλια πολλά με φασιανούς σφαγμένους και τον κρεοπώλη με την ματωμένη ποδιά να τους πουλά!

Έτσι ο φασιανός που απελευθερώνεται στο φυσικό περιβάλλον και έχει την δυνατότητα επιβίωσης και αναπαραγωγής επειδή ντουφεκίζεται από τον «βάρβαρο και αιμοσταγή» κυνηγό είναι κατακριτέο .!

Τελειώνω το άρθρο ,λέγοντας ότι ο ΚΣ Αυλίδος θα ενημερώσει γραπτώς όλους τους Συνάδελφους και όλες τους ΚΣ Ευβοίας με σκοπό το πλήρες σαμποτάζ της Τράπεζας Πειραιώς και της Εφημερίδος Καθημερινής .

Αυτή η προσπάθεια θα συνεχίσει συστηματικά μέχρι να καταλάβουν ορισμένοι ότι πλέον οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και του μονόλογου θα μας βρουν ενωμένους και αντίθετους τους!

Κ.Γκριτζαλας

Κοσμήτωρ ΚΣ Αυλίδος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων