Δελτίο Τύπου από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Μεσσηνίας

0

856-kom.jpg
ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Κ.Ο.Μ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη επίσημη εκδήλωση του Κ.Ο.Μ που σκοπό είχε την ενημέρωση του κυνόφιλου κοινού με άμεσο στόχο την ανάπτυξη και καλλιέργεια της καθαρόαιμης κυνοφιλίας στο τόπο μας.

Το επιτυχημένο σεμινάριο έλαβε χώρα στην αίθουσα MESSANA του ξενοδοχείου REX στην Καλαμάτα την 7 Σεπτεμβρίου 2003 και τα θέματα που αναπτύχθηκαν και κέντρισαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των κυνόφιλων, αφορούσαν την υγεία και διατροφή του σκύλου, τους σκύλους φύλαξης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Ελληνικό ποιμενικό την Εθνική μας φυλή, την εκπαίδευση των κυνηγετικών σκύλων και τέλος την εξέλιξη των αγγλικών φυλών σήμερα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Κος Γεώργιος Κουτσούλης ο οποίος είναι και μέλος του Κ.Ο.Μ. αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την έμπρακτη υποστήριξη του στον όμιλο και στην προσπάθεια που αυτός καταβάλει.

Το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και ιδιαίτερα τους εισηγητές Χαράλαμπο Μάκρη κτηνίατρο, Παναγιώτη Τσικούρη εκτροφέα εκπαιδευτή, Θεόδωρο Μαυρίδη εκπαιδευτή, Διονύση Πονηρέα Διεθνή κριτή αγώνων και κυρίως την χορηγό εταιρεία MERRICK και τον αντιπρόσωπο της Χρήστο Σωτηρόπουλο καθώς και όσους λιγότερο ή περισσότερο βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η επιτυχημένη εκδήλωση.

Τέλος το Δ.Σ. παροτρύνει όλους τους κυνόφιλους να ενισχύουν παρόμοιες εκδηλώσεις με την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους, επιτυγχάνοντας έτσι την ανάπτυξη του κυνόφιλου αισθήματος που μας μαθαίνει τον τρόπο που πρέπει να αγαπάμε τους τετράποδους φίλους μας και παράλληλα οδηγούν τόσο στην μείωση των αδέσποτων όσο και στην γνώση για την καλύτερη διαβίωση και εκπαίδευση των δεσποζόμενων σκύλων.

kom1.jpg kom2.jpg
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2003

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
O Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΔΡ. ΒΡΥΩΝΗΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων