Δραστηριότητες των Κυνηγετικών Συλλόγων Ν. Σερρών

0

1. Πραγματοποιήθηκε η 5η πανελλήνια συνάντηση κυνηγών στη Μαυροθάλασσα Σερρών στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2003 .
Η συνάντηση έγινε στο όρος Κερδύλια Καστανοχωρίου Ν. Σερρών. Τη συνάντηση διοργάνωσε ο τοπικός Κ.Σ. Μαυροθάλασσας (ο Λέων της Αμφίπολης) και την πλαισίωσαν συγκροτήματα, χορευτικά σχήματα, έγινε αγώνας σκοποβολής και όπως κάθε χρόνο προσφέρθηκε γίδα βραστή και φασολάδα.
Αντιπροσωπεία της ΚΟΜΑΘ καθώς και εκπρόσωποι πολλών κυνηγετικών οργανώσεων από όλη την Ελλάδα ήταν παρόντες. Εκτος από τη διασκέδαση έγιναν και συζητήσεις πάνω στα τρέχοντα κυνηγετικά ζητήματα.

2. Μια αξιόλογη πρωτοβουλία πήραν οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι του Νομού Σερρών. Δημιούργησαν και συμμετείχαν με ειδικό περίπτερο στη μεγάλη εμποροπανήγυρη της Σκοτούσας Σερρών.
Αφίσες, φυλλάδια και άλλα έντυπα, προβολή ταινιών και μαζί με την παρουσία των Δ.Σ, των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων και άλλων, δημιούργησαν ένα δυνατό πλέγμα ενημέρωσης, τόσο για τους κυνηγούς όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες της εκδήλωσης.
Η πρωτοβουλία τους αυτή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον δημιουργικό ρόλο των κυνηγετικών οργανώσεων μέσα στις τοπικές τους κοινωνίες.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων