Άρση της απαγόρευσης στην Ευρυτανία

0

858-857-dkose.jpg
Δ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 16 – 9 – 2003

———————————–

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Αρ. πρωτ.: φ1410/1804

Αρ. σχεδ.: 951

————————————

ΜΕΛΟΣ

ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΔΟΣ: ΕΡΜΟΥ & ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 ΑΘΗΝΑ- Τ.Κ. 10563

ΤΗΛ: 2103231212 – 2103232616 FAX: 2103257593

e-mail: dkose@otenet.gr

ΘΕΜΑ: Άρση της απαγόρευσης στην Ευρυτανία

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι, για την κυνηγετική κοινότητα της χώρας, «χαμένη μάχη» είναι μόνο η μάχη που δεν έχει δοθεί.

Η Δ’ ΚΟΣΕ με ιδιαίτερη ικανοποίηση είναι σε θέση να ανακοινώσει την ΑΡΣΗ της απαγόρευσης του κυνηγιού της ορεινής πέρδικας στην περιφέρεια του Δασαρχείου Καρπενησίου.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και κύκλο επαφών με τις αρμόδιες αρχές, η Δ’ ΚΟΣΕ κατάφερε να πείσει για την ορθότητα των επιστημονικών επιχειρημάτων της, με αποτέλεσμα τόσο η Περιφέρεια, όσο και το Δασαρχείο Καρπενησίου να συνηγορήσουν στην άρση μιας απαγόρευσης που αδικούσε την ίδια την πραγματικότητα.

Θεωρούσαμε βέβαια αυτονόητο ότι οι κυνηγοί – μέλη μας που θα επισκεφτούν την περιοχή, θα ασκήσουν το δικαίωμά τους με τη σύνεση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που ανέκαθεν απαιτούσε η ιδιαιτερότητα της ορεινής πέρδικας.

Επίσης αυτονόητο θεωρούμε τη συνεργασία τους με τις Δασικές αρχές της περιοχής, που για μία ακόμα φορά απέδειξαν ότι πιστεύουν στον δημιουργικό διάλογο με τις κυνηγετικές οργανώσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων