Ανήκουστο και όμως αληθινό!

0

Έκλεψαν ετοιμογεννή αγρια γουρούνα από το εκτροφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Νάουσας.

Άγνωστοι έκοψαν την περίφραξη του εκτροφείου που διατηρεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Νάουσας και έκλεψαν ετοιμόγεννο αγριογούρουνο!

Την είδηση μας μετέφερε ο Πρόεδρος του Κ. Σ. Νάουσας κ. Λίγγος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πρόσφατα.

Όπως είναι φυσικό η αγανάκτηση της διοίκησης του γειτονικού συλλόγου είναι μεγάλη, αφού το συγκεκριμένο εκτροφείο αποτελεί το σημείο αναφοράς μεγάλου μέρους της δραστηριότητας που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια. Μιας δραστηριότητας που απορρέει από το μεράκι και την εθελοντική προσφορά των μελών του συλλόγου.

Σίγουρα αυτοί που διέπραξαν αυτή την κλοπή δεν μπορεί να είναι κυνηγοί!
Πρόκειται για κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου και σαν τέτοιοι θα καταδικαστούν όταν οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Με αφορμή την κλοπή της ετοιμόγεννης γουρούνας η διοίκηση του Κ.Σ. Νάουσας
εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Νάουσας, με την παρούσα ανακοίνωση θέλει να ενημερώσει τα μέλη του, ότι στο εκτροφείο του Συλλόγου, παρ’ όλες τις προσπάθειες που καταβάλει η διοίκηση για ανάπτυξη ορισμένων θηραμάτων, κάποιοι “ΕΞΥΠΝΟΙ” έκοψαν την περίφραξη κι έκλεψαν μια ετοιμόγεννη γουρούνα.

Επειδή τέτοιου είδους ενέργειες είναι αντίθετες στην κυνηγετική δεοντολογία και ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ, έχουμε κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων δραστών.

Εάν κάποια από τα μέλη του Συλλόγου γνωρίζουν κάτι σχετικό με την υπόθεση αυτή, η διοίκηση τους καλεί να βοηθήσουν χωρίς δισταγμό, για την σύλληψη των δραστών.”

από την εφημερίδα “Κυνηγετική Συν…είδηση”, του Κ. Σ. Βέροιας

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων