Γενική Συνέλευση της FACE στη Λάρνακα

0

863-facetop.jpg

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ F.A.C.E.

15/09/03

Στις 12, 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2003, πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα της Κύπρου, το ετήσιο Δ.Σ. και η Γ. Σ. της F.A.C.E.. Στην συνάντηση πήραν μέρος όλα τα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Κυνηγών. Την χώρα μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, κος Παπαδόδημας Νικόλαος. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του κυνηγιού τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και ζητήματα αμιγώς διοικητικά:

* Ευρωπαϊκές Εκλογές Ιούνιος 2004 – Καθορισμός Ατζέντας Δράσεων εκ μέρους των Κυνηγών
Στρατηγική επικοινωνίας της F.A.C.E. με τα κράτη- μέλη της Ομοσπονδίας και έναρξη λειτουργίας του Extranet στην ιστοσελίδα της.
* Έγκριση κονδυλίου της τάξεως των 30.000 € για την παραγωγή έκδοσης με μελέτες από όλα τα κράτη μέλη, όπου θα διαφαίνεται η συμβολή του κυνηγιού στην διατήρηση της βιοποικιλότητας.
* Ενημέρωση του Συμβουλίου σχετικά με την πρόοδο των θέσεων της F.A.C.E. σχετικά με τα θέματα του NATURA 2000 και του Κυνηγετικού Τουρισμού.
* Έγκριση απολογισμού 2002 και προϋπολογισμού 2004. Έγκριση της αίτησης ένταξης ως πλήρη μέλη των κρατών της Βοσνίας -Ερζεγοβίνης και της Σερβίας – Μαυροβουνίου.
* Εκλογή καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούμενο από τους: Πρόεδρος G. de TURCKHEIM (Γαλλία) Αντιπρόεδροι B. TORESSON (Σουηδία), B. C. HEERMAN (Γερμανία), G. BANA (Ιταλία), J. SWIFT (Ηνωμένο Βασίλειο), D. CROFTON (Ιρλανδία), N. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ (Ελλάδα), Ταμίας J. GARDINER (Ηνωμένο Βασίλειο)
* Το συμβούλιο καθόρισε τον κ. B. TORESSON ως πρώτο Αντιπρόεδρο και εξέλεξε τον κ. C. MIHAYLOV σαν εκπρόσωπο των κρατών μη- μελών της Ε.Ε.
* Το συμβούλιο επιβεβαίωσε την θέση του κ. Y. LECOCQ ως Γενικού Γραμματέα της F.A.C.E.
* Το επόμενο Συμβούλιο θα είναι στις Βρυξέλλες το Σάββατο 6 Μαρτίου του 2004. Η επόμενη συνάντηση θα γίνει επίσης στις Βρυξέλλες στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων