Όμιλος φίλων ελληνικού ιχνηλάτη

0

Το Δ.Σ. του Ομίλου συνεδρίασε στις 20.01.2002 και συζήτησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το έτος 2002.

Αποφάσισε να ενημερώσει τα μέλη του για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στους επόμενους μήνες και για τη Γενική Συνέλευση του Ομίλου που θα γίνει τον Απρίλιο, στέλνοντάς σας αυτή την μικρή επιστολή.
Κατ’ αρχήν να σας ευχηθούμε Καλή Χρονιά με υγεία σε σας και τις οικογένειές σας. Η επιστολή που κρατάτε στα χέρια σας δεν έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, θα περιέχει και τις αγωνίες όλου του Δ.Σ. για την προσπάθεια που γίνεται και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, καθώς επίσης και τις ενέργειες που κάναμε.

Πρώτον θα θέλαμε να ξέρουμε πόσοι από εσάς έχουν ελληνικούς ιχνηλάτες και ποιοι από αυτούς είναι αναγνωρισμένοι, καθώς επίσης και το γένος τους και την ηλικία τους. Αυτό το ζητάμε, διότι από το 1996 που ξεκίνησε η προσπάθεια έχουν γεννηθεί 80 κουτάβια (εκτός κτηνοτροφείων), αναφέρουμε ενδεικτικά 25 θηλυκά, 55 αρσενικά, από τα οποία μόνο τα είκοσι (20) έχουν έλθει για αναγνώριση και αυτά είναι εκείνα που βρίσκονται στα χέρια των μελών του Δ.Σ. Τα άλλα, δυστυχώς, δεν ήρθαν για αναγνώριση αγνοείται η τύχη τους.

Επειδή τα γεγονότα τρέχουν και τα προβλήματα είναι πολλά, ζητάμε επειγόντως την παρουσία σας και τη συμπαράσταση σας στο δύσκολο έργο που αποφασίσαμε να εκπληρώσουμε.
Δεν φθάνει, φίλοι μας, μόνο η παρουσία σας στο βουνό. Χρειάζεται ο καθένας να έχει το λιγότερο δύο (2) ελληνικούς ιχνηλάτες και να προσπαθεί να τους βελτιώσει με επιλεγμένες γέννες. Αυτό για την Αθήνα. Στην επαρχία μπορεί ο καθένας σας να κρατάει περισσότερα ζώα και αυτό είναι που μας στεναχωρεί, διότι παρά το ότι γίναμε εκατόν δέκα (110) τα μέλη του Ομίλου απ’ όλη την Ελλάδα, επαφή με τον Όμιλο έχουν μόνο δέκα (1 Ο) φίλοι. Νομίζουμε πως είναι κρίμα, χωρίς τη δική σας προσπάθεια δεν μπορεί η Αθήνα να σώσει το δικό μας ελληνικό κυνηγόσκυλο.

Επίσης, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι μετά από την περσινή Γενική Συνέλευση του Μαΐου στείλαμε ενενήντα (90) επιστολές στα μέλη μας, δυστυχώς όμως, μόνο δύο (2) φίλοι ανταποκρίθηκαν. Ο Χρήστος με τον Βαγγέλη από το Ζευγολατιό Κορινθίας. Οι άλλοι δεν έλαβαν το γράμμα μας;
Εμείς, βέβαια, δεν το βάζουμε κάτω και σας ξαναστέλνουμε άλλη επιστολή για να ενημερωθείτε, μιας και οι αποστάσεις είναι μεγάλες, με την ευχή ότι θα βοηθήσετε με την παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση του Απριλίου.

Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε δύο εκπομπές στην Τηλεόραση. Μια στην Κρατική Τηλεόραση και μια στον Άλφα. Από την ημέρα εκείνη, πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για τον ελληνικό ιχνηλάτη και που βρίσκεται η προσπάθεια.

Επίσης, δουλέψαμε το σήμα του Ομίλου και το έχουμε σχεδόν έτοιμο, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε αυτοκόλλητο. Τυπώσαμε και τη σφραγίδα του Ομίλου.

Στη χρονιά που πέρασε, συμμετείχαμε σε όσες εκθέσεις και αναγνωρίσεις έγιναν στην Αθήνα και την επαρχία, όπου αυτό ήταν δυνατόν, και είναι ευχάριστο να βλέπεις καλύτερα μορφολογικά ζώα.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης ότι ο ΑΤΚΟ, 23 και 24 Μαρτίου 2002, στο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης, πραγματοποιεί έκθεση και αναγνώριση, όπως επίσης και ο ΟΚΑ, 30 και 31 επίσης έκθεση και αναγνώριση στο Άλσος Κηφισιάς.

Θα είμαστε εκεί και θα θέλαμε πολύ να είστε και εσείς με τους ελληνικούς ιχνηλάτες, όσοι έχετε, για αναγνώριση ή συμμετοχή στην έκθεση, να μιλήσουμε, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Επίσης, προγραμματίζουμε εκδήλωση του Ομίλου τον Μάιο στην Σταμάτα Αττικής, μιας και φίλος μας παραχωρεί δωρεάν το κτήμα του για να γίνει η εκδήλωση, διότι όπως πρέπει να γνωρίζετε τα οικονομικά μας δεν το αντέχουν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. του Ομίλου

Υ.Γ.: Για να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς 17:00 -19:00 μ.μ. στο 010/28.10.376 ή στο FAX 010/28.46.135 Κ. Αντιπρόεδρο Σταθονίκο Ευθύμιο.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων