Συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΚΟΜΑΘ με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σπυριούνη

0

878-simakomath2.gif

ΣΤ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 4
T.Θ. 18447 – Τ.Κ. 540 03
ΤΗΛ. & FAX (2310) 219.656, 246.640, 218.448, 6973 808934
http://www.hunters.gr e-mail: komath@spark.net.gr, hunters@hunters.gr

Δευτέρα 6/10/2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΚΟΜΑΘ με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σπυριούνη

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2003 πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΚΟΜΑΘ με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κυριάκο Σπυριούνη. Αφορμή για τη συνάντηση αυτή δόθηκε με την ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής προς τον Υπουργό Γεωργίας σχετικά με την άσκηση της θήρας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΟΜΑΘ παρέδωσαν πλήρη φάκελο στον Στρατηγό κ. Σπυριούνη σχετικά με τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και τις πλούσιες δραστηριότητες της ΚΟΜΑΘ. Παράλληλα υπήρξε η δυνατότητα για γόνιμη συζήτηση σχετικά με τα τρέχοντα κυνηγετικά ζητήματα. Μετά από την ενημέρωση αυτή ο κ. Σπυριούνης δήλωσε εντυπωσιασμένος με το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων και πως θα είναι μόνιμος συμπαραστάτης τους για την προώθηση των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα η ΚΟΜΑΘ ενημερώθηκε για την γραπτή απάντηση που δόθηκε από τον Υφυπουργό Γεωργίας, η οποία αναφέρει πως το κυνήγι είναι μια νόμιμη θεσμοθετημένη δραστηριότητα, ενώ σχετικά με το ζήτημα της παραπομπής της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η Ελληνική Δημοκρατία υπέβαλλε ήδη «Υπόμνημα Αντίκρουσης» μέσω του Γραφείου Κοινοτικού Δικαίου.
Η συνάντηση κρίνεται ιδιαίτερα εποικοδομητική, ενώ ο κ. Σπυριούνης δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην προστασία της άγριας πανίδας και της ενίσχυσης της κυνηγετικής συνείδησης.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων