Επικύρυξη για φόλες

0

Γ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΚΑΝΑΡΗ 22-24
ΤΗΛ.: 2610 361671/72
Fax: 2610 346614
e-mail: Kyn_om_p@OTENET.gr

ΠΑΤΡΑ 17-10-2003

ΑΡΓΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ . S.O.S. ΦΟΛΟ – ΠΕΔΙΟ

Με μεγάλη οργή πληροφορηθήκαμε τις εγκληματικές ενέργειες ορισμένων ανεκδιήγητων συνανθρώπων μας που με περισσή ευχαρίστηση γέμισαν δασικές περιοχές του Άργους και της Κορίνθου με φόλες με αποτέλεσμα να θανατωθούν τα κυνηγετικά σκυλιά που συνόδευαν τους κυνηγούς στην κυνηγετική τους εξόρμηση.

Ο τραγικός απολογισμός από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου ήταν:

Περιοχή Άργους. Κεφαλόβρυσο, Φρουσούνα, Αλέα 28 νεκρά σκυλιά, Αρχαία Μυκηνών 8 νεκρά σκυλιά, Άγιος Στέφανος 4 νεκρά σκυλιά, Κόκλα 2 νεκρά σκυλιά, Ζαχαριά 3 νεκρά σκυλιά, Αγριλίτσα, Ζαλάτι, Βούστι 8 νεκρά σκυλιά Κουτσοπόδι 4 νεκρά σκυλιά.

Περιοχή Κορίνθου (περιοχές πρώην καταφυγίου Νυφίτσας). Τουλάχιστον 20 νεκρά σκυλιά.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι κυνηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με θλιβερά περιστατικά που άπτονται της κτηνωδίας ορισμένων αδίστακτων δολοφόνων που λειτουργούν με δόλια σκοπιμότητα και εγκληματικές καταστροφικές συμπεριφορές. Εδώ θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και οι όλοι οι συναρμόδιοι κρατικοί λειτουργοί που επίμονα συνεχίζουν να μην παίρνουν αποφάσεις και μέτρα ώστε να ελέγχεται η ποσότητα και ο τρόπος χορήγησης επικίνδυνων φυτοφαρμάκων, τα οποία αποτελούν την βάση για την δημιουργία δολωμάτων.

Ο απόλυτος φίλος και συνεργάτης του ανθρώπου βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο ορισμένων και μάλιστα εκτός των ορίων των απρόσωπων και αφιλόξενων τσιμεντουπόλεων. Εμείς, σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουμε αμέτοχοι στην σκληρότητα και τη βαναυσότητα που προκλήθηκε, δυστυχώς, από “συνανθρώπους” μας.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, προσφέρει το ποσό των 1500 €, για κάθε βάσιμη και ουσιώδη πληροφορία που θα οδηγεί στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι άνανδροι αυτοί πρέπει να οδηγηθούν άμεσα στην Ελληνική δικαιοσύνη και να δώσουν λόγο για τις πράξεις τους καθώς και να τους επιβληθούν οι αυστηρότατες προβλεπόμενες ποινές προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση.
Η παροχή πληροφοριών δεν θα πρέπει να είναι στοιχείο ανασταλτικότητας. Η παροχή πληροφοριών είναι ουσιώδης και σημαντική προσφορά.

Ο Πρόεδρος:Μαρκόπουλος Κων/νος
Ο Γ. Γραμματέας: Κανελλόπουλος Νικόλαος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων