Ανήθικο – Συκοφαντικό φυλλάδιο

0

Ζ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λάρισα: 21/11/2003

Αρ. Πρωτ: 600

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 25 (5ος όροφος)
ΤΗΛ-FAX 0410-282982 &231297
ΛΑΡΙΣΑ

e-mail: komthes@otenet.gr

ΠΡΟΣ: Σταθμό Βοήθειας και Προστασίας Αγρίων ζώων και πουλιών

ΘΕΜΑ: Ανήθικο – Συκοφαντικό φυλλάδιο

Για ακόμη μία φορά εσείς οι άνθρωποι του “Σταθμού βοήθειας και προστασίας αγρίων ζώων και πουλιών” της Μαγνησίας, δείξατε το μέγεθος της αντικυνηγετικής σας μανίας. Με ένα κατάπτυστο αντικυνηγετικό φυλλάδιο το οποίο είχατε μάλιστα το θράσος να το αναρτήσετε στο Γυμνάσιο Ιωλκού Βόλου [ ίσως και σε άλλα σχολεία ], επιτίθεστε στο κυνήγι και στους κυνηγούς με ανακρίβειες, συκοφαντίες και ασκώντας ψυχολογική πίεση.

Κύριοι του Σταθμού βοήθειας και προστασίας αγρίων ζώων και πουλιών είναι δικαίωμά σας να πορώνετε [ κατά του κυνηγίου ] τους εαυτούς σας και τα 30 μέλη της Οργάνωσής σας.

Δεν έχετε το δικαίωμα όμως να δηλητηριάζεται τις ψυχές των μικρών παιδιών με ψεύδη, συκοφαντίες και ασκώντας επάνω τους ψυχολογική πίεση [ με αμφιβόλου προέλευσης φωτογραφίες ] για να ικανοποιήσετε το αντικυνηγετικό σας μένος και μάλιστα με χρήματα όλων εμάς , αφού το φυλλάδιο που εκδώσατε έγινε με χορήγηση του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα [ το οποίο θα ερευνηθεί ] είναι με ποιο πρόγραμμα του ΥΠΕΧΩΔΕ επιχορηγηθήκατε και αν χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα γι αυτό το σκοπό.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν πιστεύουμε ότι επιχορηγηθήκατε από χρήματα όλων των πολιτών [ και των 250.000 κυνηγών φυσικά ] για να ασκήσετε την αντικυνηγετική σας προπαγάνδα ενάντια σε μία νόμιμη δραστηριότητα που ασκείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Βέβαια πιστεύουμε ότι κάθε προσπάθεια ανάπτυξης των επιχειρημάτων μας και αντίκρουσης των άδικων κατηγοριών σας είναι μάταιος κόπος, μιας και η έως τώρα αντικυνηγετική σας δράση το αποδεικνύει περίτρανα.

Ένα μόνο θα σας παρακαλούσαμε Μην θυσιάζετε στο βωμό της αντικυνηγετικής σας υστερίας τις ψυχές των μικρών παιδιών. Είναι άδικο και γι αυτά αλλά και για το περιβάλλον.

antikinigetiko1.jpg

antikinigetiko2.jpg
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χ. ΡΑΠΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δ. ΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΒΑΡΝΑ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων