Σύλληψη λαθροκυνηγών από θηροφύλακες της Γ’ ΚΟΠ

0

935-gkoplogo.gif

Γ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24
ΤΗΛ: 2610 361671-72
FAX: 2610 346614
E-mail: Kyn_om_p@otenet.gr

ΠΑΤΡΑ 28-11-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 15 Νοεμβρίου 2003 και ώρα 1:45 π.μ. ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κυνηγετικού συλλόγου Κυπαρισσίας κος Κατσαρελάς Κωνσταντίνος σε κοινή περιπολία του με τον ιδιωτικό φύλακα θήρας του Κυνηγετικού Συλλόγου Μελιγαλά κο Ηλιόπουλο Δημήτριο στον επαρχιακό δρόμο Διμάνδρας-Συρρίζου, εντόπισαν λαθροκυνηγούς να κινούνται με αγροτικό αυτοκίνητο κάνοντας χρήση προβολέα.

Ο συνοδηγός που βρισκόταν στην καρότσα του αυτοκινήτου μόλις αντελήφθη τους δύο θηροφύλακες διέφυγε τρέχοντας παίρνοντας μαζί του την κυνηγετική του καραμπίνα . Οι θηροφύλακες αναγνώρισαν τον οδηγό του οχήματος. Πρόκειται για τον Κ. Κ. κάτοικο Λινίσταινας Ηλείας. Από τον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν δύο σκοτωμένοι λαγοί καθώς και ο προβολέας που χρησιμοποιήθηκε. Ο οδηγός διέφυγε με το αυτοκίνητό του προκαλώντας υλικές ζημιές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Ακολούθησε κατάσχεση των πειστηρίων και υπεβλήθη μήνυση εις βάρος του οδηγού.

Η παράνομη θήρα τη νύχτα με χρήση προβολέα είναι ένα απαράδεκτο φαινόμενο και η αντίδραση την λαθροθήρων πολλές φορές θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των Θηροφυλάκων.

Ο Πρόεδρος: Μαρκόπουλος Κων/νος
Ο Γραμματέας: Κανελλόπουλος Νικόλαος

gkopthir1.jpg

Ο Ιδιωτικός φύλακας θήρας του Κ. Σ. Μελιγαλά Ηλιόπουλος Δημήτριος
και o Ομοσπονδιακός θηροφύλακας του Κ. Σ. Κυπαρισσίας Κατσαρελάς Κωνσταντίνος

gkopthir2.jpg

Οι κατασχεθέντες λαγοί

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων