Συναντήσεις της ΚΟΜΑΘ με Πετσάλνικο και Λιάνη

0

936-822-koma8.jpg

ΣΤ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΤΗΛ. & FAX (2310) 219.656, 246.640, 218.448, 6973 808934
http://www.hunters.gr e-mail: hunters@hunters.gr

Συνάντηση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γεώργιο Λιάνη

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων της Πολιτείας για τα τρέχοντα κυνηγετικά ζητήματα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στη Φλώρινα συνάντηση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ) με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γεώργιο Λιάνη.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας και συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ, κ. Ν. Μαϊλιάνης, και ο Πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ του Κ.Σ. Φλώρινας.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τις πολύπλευρες δραστηριότητες των κυνηγετικών οργανώσεων, ο νέος νόμος για τους αρχαιολογικούς χώρους και οι πιθανές υπερβολές στην εφαρμογή όσον αφορά την απαγόρευση της θήρας.
Ο κ. Λιάνης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο της ΚΟΜΑΘ και των τοπικών Συλλόγων, συνεχάρη τους εκπροσώπους τους για τις πρωτοβουλίες των κυνηγών για την ίδρυση και λειτουργία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και γενικά των έργων προστασίας της άγριας πανίδας. Υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για την προώθηση των κυνηγετικών θεμάτων.

Συνάντηση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Φίλιππο Πετσάλνικο

Με πρωτοβουλία των Κυνηγετικών Συλλόγων Ν. Καστοριάς, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2003 έγινε στο Άργος Ορεστικό νέα συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΜΑΘ με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Φίλιππο Πέτσάλνικο, σχετικά με τη λειτουργία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.
Ο κ. Υπουργός δήλωσε πως σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία θα προσπαθήσει για την ενίσχυση του θεσμού της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Παράλληλα ο κ. Υπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πλούσιες δραστηριότητες της ΚΟΜΑΘ και των δύο Κυνηγετικών Συλλόγων του Ν. Καστοριάς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους Ορεστικού, στην οποία παρευρέθησαν επίσης ο Αντινομάρχης Καστοριάς κ. Πασχάλης Γκέτσιος, η Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού, εκπρόσωποι άλλων φορέων και πολλοί κυνηγοί της περιοχής.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων