ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ … τους ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΥΣ

0

944-gkoplogo.gif

Γ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24
ΤΗΛ: 2610-361671 / 72
FAX: 2610-346614
E-mail: Kyn_om_p@otenet.gr

ΠΑΤΡΑ 5-12-2003

ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ … τους ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΥΣ

Το φαινόμενο των πινακίδων στόχων… αποτελεί σημείο ευβολίας κάποιων τυφεκιοφόρων που μην έχοντας τι να κάνουν το όπλο τους, αφού δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει το κυνήγι, το δοκιμάζουν στην αντοχή των πινακίδων των δρόμων, που στόχο έχουν την ασφάλεια και την ενημέρωση του πολίτη, χλευάζοντας και επιδεικνύοντας ήθος εφάμιλλο της καταγωγής τους.

nohunting.jpg
Ίδια αντιμετώπιση δυστυχώς τυγχάνουν και οι απαγορευτικές πινακίδες κυνηγίου που τοποθετούνται με έξοδα των κυνηγών με αποκλειστικό σκοπό την προστασία του θηραματικού πλούτου της χώρας μας. Αυτοί λοιπόν που δεν σέβονται ούτε τους νόμους ούτε και τα χρήματα που έχουν διατεθεί γι’ αυτό το λόγο από τους κυνηγούς, δεν είναι δυνατόν να εντάσσονται στην Κυνηγετική Οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση δε, αυτοί οι ανεγκέφαλοι οπλοφόροι δεν πρόκειται ποτέ να πλήξουν το γόητρο των νομίμων κυνηγών και των Κυνηγετικών τους Οργανώσεων οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να δράσουν κατασταλτικά και να πατάξουν με τα όργανα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, αλλά και με κάθε τρόπο τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, προσφέρει το ποσό των 1000 €, για κάθε βάσιμη και ουσιώδη πληροφορία που θα οδηγεί στον εντοπισμό και τη σύλληψη όσων προβαίνουν σε παρόμοιες καταδικαστέες ενέργειες.

katakolo.jpg
Η παράνομη αυτή «αλητεία» που κιβδηλίζει την εντιμότητα των Ελλήνων πολιτών και διαστρεβλώνει βάναυσα την εικόνα των Ελλήνων νόμιμων κυνηγών πρέπει να σταματήσει.

Η παροχή πληροφοριών δεν θα πρέπει να είναι στοιχείο ανασταλτικότητας. Η παροχή πληροφοριών είναι ουσιώδης και σημαντική προσφορά.

Ο Πρόεδρος: Μαρκόπουλος Κων/νος
Ο Γ. Γραμματέας: Κανελλόπουλος Νικόλαος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων