Σύλληψη λαθροκυνηγών εν πλω

0

946-aiginio7.jpg
Νέα μεγάλη επιτυχία της ομοσπονδιακής θηροφυλακής αυτή τη φορά σε υγροβιότοπο που προστατεύεται από τη συνθήκη Ramsar.
Εκτελώντας την υπηρεσία τους οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Αλεξανδρείας, Βέροιας, και Χαλάστρας αντιλήφθηκαν πυροβολισμούς που προερχόταν μέσα από το καταφύγιο Aγριας Ζωής Αιγινίου.
Οι επίδοξοι λαθροθήρες αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν βάρκα την οποία έριξαν στη θάλασσα ώστε σε περίπτωση που γίνουν αντιληπτοί να μπορούν να διαφύγουν
Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες επιστράτευσαν βάρκα για να συλλάβουν τους λαθροθήρες. Αφού περικυκλώθηκαν από ξηρά και θάλασσας συνελήφθηκαν έχοντας στην κατοχή τους 16 Αγριόπαπιες σκοτωμένες ,δίχτυ απόκρυψης και αρκετά φυσίγγια.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας θήρας και το παράδοξο είναι ότι ουδέποτε είχαν βγάλει άδεια θήρας.
Κατόπιν όλων αυτών ακολούθησε η διαδικασία του αυτοφώρου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι θηροφύλακες με την εισαγγελία τους ζητήθηκε να παραμείνουν οι λαθροθήρες στο κρατητήριο και την επομένη να οδηγηθούν στο δικαστήριο μαζί με τα κατασχεθέντα.
Δυστυχώς αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι τέτοιοι οπλοφόροι αμαυρώνουν την εικόνα των κυνηγών που με τόσο κόπο την έχουν φτάσει μερικοί εκεί που άξια βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων