Συγχαρητήρια για την επιτυχία της Κ.Σ.Ε. από τον ΩΡΙΩΝ

0

950-orion.jpg

“ΩΡΙΩΝ” Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
Μη κερδοσκοπικός Όμιλος
ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ, Κηφισίας 86, Aμπελόκηποι 115 26
URL: www.orion.net.gr
E-mail: info@orion.net.gr

Ημερομηνία: 12 Δεκεμβρίου 2003

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ανάκληση της παραπομπής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το κυνήγι τον Φεβρουάριο

Το Δίκτυο των Κυνηγών “ΩΡΙΩΝ” αισθάνεται την υποχρέωση αλλά και την μεγάλη ικανοποίηση, να απευθύνει δημόσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας για τον επιτυχή χειρισμό του θέματος της παραπομπής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το κυνήγι τον Φεβρουάριο.

Η αθόρυβη και μεθοδική συγκέντρωση των απαραίτητων επιστημονικών στοιχείων και η κατάλληλη μεθόδευση της παρέμβασής σας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενάντια στις όποιες αντιδράσεις, απέδειξαν την σωστή θέση των Κυνηγετικών Οργανώσεων όσον αφορά την σωστή ερμηνεία της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα πουλιά (79/409).

Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι και μια άμεση απάντηση σε όσους είχαν προδικάσει την καταδίκη της Ελλάδας σε ενδεχόμενη δίκη ενώπιον του Ε. Δ. για την δήθεν παραβίαση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας με την την ετήσια Ρυθμιστική Υπουργική απόφαση για το κυνήγι και ζητούσαν επιμόνως με αυτό το επιχείρημα την άμεση τροποποίησή της.

Έφτασε η ώρα να αναλογισθούν όλοι αυτοί τις ευθύνες τους και να συμβάλλουν και αυτοί στη αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων του φυσικού περιβάλλοντος, χωρίς μισαλλοδοξίες και ψεύτικα συνθήματα ενάντια στο κυνήγι. Να εργασθούμε όλοι για την διατήρηση της βιοποικιλότητας με γνώμονα την αειφορική διαχείρηση των βιοτόπων με την παρουσία πάντα των φιλικών προς το περιβάλλον ανθρώπινων παραδοσιακών εργασιών και του τρόπου ζωής που επιλέγουν.

ΩΡΙΩΝ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων