Στο MEC η 6η DIANA 2004

0

Στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας (Λεωφ. Λαυρίου 301) θα πραγματοποιηθεί η 6η Διεθνής Εκθεση DIANA, από 1 έως 4 Απριλίου 2004, υπό την αιγίδα των σπουδαιότερων φορέων του ευρύτερου χώρου που ασχολούνται με τις δράσεις στη φύση.

Η έκθεση διοργανώνεται από την ΑΝΩΣΗ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., και σε αυτήν αναμένεται να συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες και οργανώσεις που έχουν ως αντικείμενο τις εξής δραστηριότητες:
OUTDOOR ACTIVITIES,
ΚΥΝΗΓΙ,
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ,
ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ,
PET,
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 4Χ4,
ΨΑΡΕΜΑ,
ΣΚΑΦΟΣ,
ΙΠΠΑΣΙΑ,
ΕΠΙΒΙΩΣΗ,
ΚΑΜΠΙΝΓΚ.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες, εκ των οποίων 10.000 επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.
Η συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά των υπαίθριων δραστηριοτήτων προσφέρεται για νέες επενδύσεις σε όλους τους τομείς που έχουν να κάνουν με τη ζωή στη φύση. Ειδικότερα η Ελλάδα, με τα 3.000 νησιά, τη μεγαλύτερη ακτογραμμή της Ευρώπης, τους 300.000 κυνηγούς, τους 500.000 ερασιτέχνες ψαράδες, την ανάπτυξη του κυνηγετικού-αγροτικού τουρισμού, την ποικιλία της μορφολογίας του εδάφους και τη γεωγραφική της θέση, είναι η χώρα που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της επαγγελματικής δραστηριότητας στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο γενικότερα.

Η έκθεση DIANA 2004 είναι το γεγονός που παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμπορική ανάπτυξη και την επαφή μεταξύ των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις υπαίθριες δραστηριότητες.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων