Ενισχύουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

0

958-eod.jpg
Οι κυνηγοί ως άνθρωποι που βιώνουν τη φύση, βρίσκονται πολλές φορές εκτεθειμένοι σε διάφορες απρόβλεπτες δυσάρεστες καταστάσεις. Απώλεια προσανατολισμού, ατυχήματα με το αυτοκίνητο, ατυχήματα στο βουνό, κατολισθήσεις, πλημμύρες, ομίχλες κ.α.

Μια τέτοια περιπέτεια είχε αίσιο τέλος με τη βοήθεια των διασωστών, όταν ένας κυνηγός την επομένη των Χριστουγέννων πήγε μονάχος του για κυνήγι στο βουνό Προβατάς της Χίου και χάθηκε λόγω της πυκνής ομίχλης. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, στις 11 το πρωί, όταν ο έμπορος Παναγιώτης Καζάς διαπίστωσε ότι έχασε τον προσανατολισμό του ενώ προσπαθούσε να εντοπίσει θηράματα στο πευκόφυτο δάσος του Προβατά. Μέσω του κινητού τηλεφώνου, ειδοποίησε την Πυροσβεστική που αμέσως με ένα κλιμάκιο 15 ανδρών και με 4 οχήματα «χτένισαν» την περιοχή. Αργά το απόγευμα βρέθηκε γύρω στα 8 χιλιόμετρα νότια από το σημείο που είχε ξεκινήσει μέσα στο δάσος και γύρω στο ένα χιλιόμετρο βόρεια από το Ναυτικό Παρατηρητήριο στον Προβατά.

Αυτά να αναλογιζόμενοι τα μέλη του FORUM αποφάσισαν να προχωρήσουν στην οικονομική ενίσχυση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (ΕΟΔ) http://www.hrt.org.gr/ καταθέτοντας όποιο ποσό μπορεί ο κάθε ένας στον αριθμό λογαριασμού: ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ -EUROBANK 0026.0257.270100642665 αφού πρώτα ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 2310888702.
Επειδή η κίνηση αυτή είναι συλλογική και πρέπει να είναι σαφής η ιδιότητα του καταθέτη μη ξεχάσετε να γράψετε ότι είστε κυνηγός ή μέλος της e-artemis.
Καταθέστε κι εσείς τον οβολό σας, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων