Εκδηλώσεις για τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου 2001-2002

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΕΔΡΑ: Ελευθερίας 5, T.K. 561 23 – Αμπελόκηποι
ΤΗΛ: 0310 733.466
FAX: 0310 724.999
e-mail: ksath@otenet.grwww.huntersclub.gr

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2001-2002

Εδώ και αρκετά χρόνια οι κυνηγοί του Κ.Σ. Αμπελοκήπων “γιορτάζουν” τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου με τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης που συνδυάζει το κυνήγι, την φιλοπεριβαλλοντική δράση και τη διασκέδαση με τον καλύτερο τρόπο.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν την τελευταία Κυριακή της κυνηγετικής περιόδου 2001-02, μετά από την κυνηγετική τους εξόρμηση, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Μουριών του Ν. Κιλκίς, όπου οργανώθηκε δενδροφύτευση, με δενδρύλλια που προμηθεύτηκε ο σύλλογος από φυτώριο του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης. Αφού ολοκληρώθηκε η φύτευση και το πότισμα των μικρών φυτών, ακολούθησε το καθιερωμένο “συμπόσιο” εν μέσω πειραγμάτων, εξιστορήσεων και συζητήσεων που περιστρέφονταν φυσικά γύρω από το κυνήγι και την -παρελθούσα πλέον- κυνηγετική περίοδο.

Πέρα από τη διάθεση να απαλύνουν το αίσθημα της απογοήτευσης και της στεναχώριας για τον “αποχωρισμό” των όπλων τους ήταν σαφές το μήνυμα της εκδήλωσης: η κίνηση αυτή φανερώνει την πρόθεση των μελών του Κ.Σ. Αμπελοκήπων να αφιερώσουν τον -εκτός κυνηγετικής περιόδου- χρόνο τους σε δραστηριότητες που αποσκοπούν στην προστασία, διατήρηση και βελτίωση του φυσικού περιβάλλοντος. “Υπογραμμίζοντας” το μήνυμα αυτό φρόντισαν για την καθαριότητα του χώρου που τους φιλοξένησε, για να τονίσουν ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως “η καθαριότητα είναι μισή (και όχι μόνο) αρχοντιά”.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Αμπελοκήπων
Θωμαή Αμοιρίδου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων