Ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου

0

Ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου και Περιφέρειας η Θεά «Άρτεμις», πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (17 Ιανουαρίου 2004), στο κέντρο ”Φαλάκρας” του Σιδηροκάστρου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου Παραβρέθηκε στο χορό, μετά μελών των οικογενειών, αλλά και πολλών φίλων των.

Χαιρετισμό προς τους παριστάμενους απηύθυνε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου και Περιφέρειας κ. Νάσκος Χαριζάνης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ. Γιάννης Ανθόπουλος, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, Ευγένιος Χαϊτίδης, κ. Κων. Τσιπλάκης, και η κα. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά πολιτευτές όλων των χώρων, ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Σερραίων κ. Φώτης Καχπάνης, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερρών, ο πρόεδρος της ΣΤ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ. Μαϊλιάνης Νικόλαος, ο Δασάρχης Σιδηροκάστρου κ. Χοντζούδης Στράτος.
Οι δυο τελευταίοι απεύθυναν χαιρετισμό στους παριστάμενους.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα, με πλούσιο μενού, ποτά και χορό υπό τους ήχους της ορχήστρας του κέντρου, ενώ πολλά και αξίας ήταν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, που κέρδισαν οι τυχεροί.

Τα δώρα ήταν προσφορές επιχειρήσεων των Δήμων Ηράκλειας, Πετριτσίου και Σιδηροκάστρου τα όρια των οποίων είναι και τα φυσικά σύνορα του Συλλόγου και Ένα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μια ολοκαίνουρια καραμπίνα που αγοράστηκε για αυτό και μόνο το σκοπό.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων