Κοπή πίττας από τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων

0

980-ksapita.jpg

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

ΕΔΡΑ: Ελευθερίας 5
T.K. 561 23 – Αμπελόκηποι
ΤΗΛ: 2310 733466
FAX: 2310 724999
www.huntersclub.gr
e-mail: ksa@huntersclub.gr

Θεσσαλονίκη 23/1/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωτοχρονιάτικη πίτα Κ.Σ. Αμπελοκήπων

Μέσα σε κλίμα γιορτινό και ευχάριστο, με αισιοδοξία και ελπίδα για ευνοϊκές εξελίξεις όσον αφορά το κυνήγι, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Άλλωστε το 2003 φεύγοντας μας άφησε ένα πολύ σημαντικό «αποχαιρετιστήριο δώρο»: τη διπλή δικαίωση των κυνηγών για την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και για τον Φεβρουάριο, γεγονός που δικαιολογεί απόλυτα το αισιόδοξο κλίμα.

Για άλλη μια χρονιά τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, που προσεκλήθησαν και ενημερώθηκαν είτε μέσω των ανακοινώσεων που αναρτήθηκαν σε όλα τα κυνηγετικά καταστήματα και στέκια της πόλης μας, είτε από την ιστοσελίδα του συλλόγου και τις σχετικές ανακοινώσεις στις κυνηγετικές ιστοσελίδες αλλά και στον κυνηγετικό τύπο, συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2004 στην αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εκτός από τα μέλη, πρόσκληση απηύθυνε ο Σύλλογος στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε όλους τους βουλευτές του Νομού μας, καθώς επίσης και σε υποψήφιους βουλευτές, σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια προσέγγιση του κυνηγετικού κόσμου και των ζητημάτων που μας απασχολούν από τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, στη συνεργασία και τη συμπαράσταση των οποίων ελπίζουμε για τη χάραξη μιας δίκαιης και σωστής κυνηγετικής πολιτικής.

Στην εορταστική αυτή συγκέντρωση παρευρέθησαν, τιμώντας μας με την παρουσία τους, και απήυθυναν σύντομο χαιρετισμό και τις ευχές τους: από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης ο Νομάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Αντινομάρχης Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Μπίκος, από το Δήμο Αμπελοκήπων ο Δήμαρχος –και μέλος του Συλλόγου- κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος –επίσης μέλος μας- κ. Αλέξανδρος Κουσενίδης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, από τη Διεύθυνση Δασών Θεσ/νίκης ο Δ/ντής κ. Γεώργιος Μίτκας και ο κ. Παναγιώτης Κυριακίδης, από το Δασαρχείο Θεσ/νίκης η κ. Αρχοντούλα Τσακιστράκη, η προϊστάμενη του Γραφείου Θήρας κ. Αμαλία Αντωνοπούλου και ο κ. Κων/νος Δέδες, ο διοικητής του Β’ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσ/νίκης, Πύραρχος κ. Δημήτριος Φαφούτης, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Κοκκόρης και Γιάννης Τουσιάκης – ενώ με fax που απέστειλε ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της πόλης μας κ. Ιωάννης Μαγκριώτης –, και από τη ΣΤ’ΚΟΜΑΘ ο πρόεδρος κ. Νικόλαος Μαϊλιάνης.

Επίσης, παρόντες ήταν από τον Κ.Σ. Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Μεσσήνης και ο γ.γραμματέας κ. Ανέστης Καραγιάννης, από τον Κ.Σ. Λαγκαδά, ο αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Γκελεφέσης και ο γ.γραμματέας κ. Μόσχος Παναγιώτης από τον Όμιλο Κούρτσχααρ Ελλάδος ο πρόεδρος κ. Κων/νος Ψωμαδόπουλος, από τον Όμιλο Επανιέλ Μπρετόν ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Χατζόπουλος και ο ταμίας κ. Ιωάννης Φραγγίδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου “Κων/νος Παλαιολόγος” κ. Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης, από τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας ο κ. Ευτύχιος Στανίνος, ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού STUDIO 3 (103,6 FM) κ. Απόστολος Φίλης, και οι έμποροι κυνηγετικών ειδών κ.κ. Νικόλαος Κάλφας, Θεόδωρος Καρασαββίδης, Αφοι Πετρίδη, Σταύρος Γεωργιάδης, Βασίλειος Σαρδάνης, Δημήτριος Υψηλός και Δημήτριος Μιχαηλίδης.

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη συνεστίαση, με τις συζητήσεις γύρω από τις επιτυχίες, τις αποτυχίες, τα περίεργα και τα ευτράπελα της κυνηγετικής χρονιάς που τελειώνει να κυριαρχούν στα πηγαδάκια των κυνηγών.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία, και ειδικότερα όσον αφορά το κυνήγι, τα αισιόδοξα μηνύματα της χρονιάς που έφυγε να έχουν ανάλογη συνέχεια και το 2004.

ksapita2.jpg

ksapita1.jpg

ksapita3.jpg

ksapita4.jpg

ksapita6.jpg

ksapita5.jpg

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.
Θωμαή Αμοιρίδου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων