Ο Κ. Σ. Αμπελοκήπων στην “AGROTICA 2004”

0

991-agrotica2004.jpg

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

ΕΔΡΑ: Ελευθερίας 5
T.K. 561 23 – Αμπελόκηποι
ΤΗΛ: 2310 733466
FAX: 2310 724999
www.huntersclub.gr
e-mail: ksath@otenet.gr

Θεσσαλονίκη 3/2/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κ. Σ. Αμπελοκήπων στην “AGROTICA 2004”

Η συμμετοχή του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων στην έκθεση AGROTICA έχει πλέον καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς τα αποτελέσματα στον τομέα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης πάντα δικαιώνουν απόλυτα – και πολλές φορές ξεπερνούν – τις προσδοκίες μας.

Αγρότες από κάθε γωνιά της χώρας – εκ των οποίων πολλοί είναι παράλληλα και κυνηγοί – πέρασαν από το χώρο του Συλλόγου, ενημερώθηκαν είτε με από τα ενημερωτικά έντυπα που διένειμε ο Κ.Σ.Αμπελοκήπων είτε μέσα από τη συζήτηση με τους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου για τη δράση του Συλλόγου και για τους τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξει συνεργασία κυνηγών και αγροτών με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την αύξηση των θηραματικών πληθυσμών και όχι μόνο.
Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ από 28 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2004, και για άλλη μια χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κοινού ήταν αθρόα, αν κρίνουμε από το ρυθμό με τον οποίο εξαντλούνταν τα ενημερωτικά που διανέμονταν από το Σύλλογο (η αφίσα, το περιοδικό και τα ενημερωτικά που εκδόθηκαν με μέριμνα του Κ.Σ. Αμπελοκήπων αλλά και κυνηγετικά περιοδικά που μας παραχώρησαν για το σκοπό αυτό οι εκδότες τους).

Τον χώρο του συλλόγου επισκέφθηκε ο Αντινομάρχης Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Μπίκος, ο οποίος αφού ενημερώθηκε αναλυτικά για τη δράση του συλλόγου συζήτησε το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας για την από κοινού διοργάνωση διαφόρων φιλοπεριβαλλοντικών εκδηλώσεων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Δασαρχείου Θεσ/νίκης, η κ. Αρχοντούλα Τσακιστράκη και η προϊστάμενη του Γραφείου Θήρας κ. Αμαλία Αντωνοπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας τους εκδότες των κυνηγετικών εντύπων κ. Νίκο Λελούδα («ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ») και κ. Λευτέρη Κακαβούλη («ΚΥΝΗΓΟΣ & ΦΥΣΗ») – που μας πρόσφεραν περιοδικά για δωρεάν διανομή – και τον Δήμο Αμπελοκήπων για τη συμβολή του στην έκδοση της αφίσας και των ενημερωτικών εντύπων του συλλόγου.

Στον απόηχο της φετινής συμμετοχής μας και των θετικών εντυπώσεων που προκάλεσε, και δεδομένου ότι πλέον η ΑGROTICA θα διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια εναλλάξ με την ZOOTECHNIA, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους επισκέπτες των εκθέσεων αγροτικού ενδιαφέροντος της HELEXPO για το 2005, στην επόμενη ZOOTECHNIA.

agrotica2004_1.jpg

agrotica2004_2.jpg

agrotica2004_3.jpg

agrotica2004_4.jpg
Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.
Θωμαή Αμοιρίδου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων