Τηλεοπτική εκστρατεία για καλύτερο περιβάλλον

0

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τα νέα μέσα επιστρατεύονται για την προστασία του περιβάλλοντος και για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Μια πρωτότυπη τηλεοπτική εκπομπή με θέμα «Για ένα καλύτερο περιβάλλον» οργανώνει στις Βρυξέλλες στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την επόμενη Τετάρτη 17 Μαρτίου 2004 (7μμ -8.30μμ) η μη κυβερνητική οργάνωση «Ορεινός Αύγουστος» στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στόχος της εκπομπής, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά από το δορυφόρο Hotbird (13′ ανατολικά ψηφιακή πλατφόρμα ΟΤΕ, Συχνότητα 12284 Horizontal, Sybol Rate 27500, FEC, όνομα καναλιού Mountain), θα είναι ελεύθερη για αναμετάδοση από οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιόφωνο και θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, είναι να επισημανθεί η ανάγκη για την προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος και η επανατοποθέτηση του ανθρώπου από ανταγωνιστή σε συμμέτοχο της φύσης.

Στην εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται και από το διαδίκτυο από την Ιστοσελίδα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων www.mpa.gr , θα συμμετάσχουν ο κ. Γιώργος Δημητρακόπουλος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η κα Μένη Μαλλιώρη μέλος της Επιτροπής περιβάλλοντος του Ευρωκοινοβουλίου.

Οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής και να στέλνουν τα ερωτήματά τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@augustnet.net.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκπομπής είναι οι Ολυμπιακές Αερογραμμές και ο Hellas SAT.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων