Στο στόχαστρο του κράτους τα Κιρκινέζια

0

Δ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΔΟΣ: ΕΡΜΟΥ & ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 10563
ΤΗΛ: 2103231212 – 2103232616
FAX: 210 3257593
e-mail: dkose@otenet.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ένα περιβαλλοντικό έγκλημα εις βάρος ενός από τα πιο σπάνια αρπακτικά πτηνά της Ευρώπης σημειώθηκε πριν λίγο καιρό στο Αρμένιο της Λάρισας, όταν Δημόσιες Υπηρεσίες και ιδιώτης εργολάβος κατέστρεψαν μέρος από τις ελάχιστες θέσεις φωλεοποίησης του κιρκινεζιού.

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χ. Βλάχος και η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος που από το 1998 μελετούσαν το είδος και μοχθούσαν για την προστασία των συγκεκριμένων γερακιών, σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 31/3/2004, ώρα 11:30 π.μ, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52-Αίθουσα ΝΙΚΗ, στον ημιώροφο) για να σας παρουσιάσουν αδιάψευστα φωτογραφικά και βιντεοσκοπημένα ντοκουμέντα σχετικά με την καταστροφή που συντελέστηκε.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
– Στους εκπροσώπους του Τύπου θα διανεμηθούν αποκαλυπτικά slides από τη ζωή του κιρκινεζιού αλλά και από την καταστροφή στους τόπους φωλεοποίησης.
– Τα τηλεοπτικά κανάλια θα εφοδιαστούν με BETA, που θα περιέχει σπάνιο υλικό με τις συνέπειες της καταστροφής στη ζωή των γερακιών.

Το Γραφείο Τύπου της Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων