Σεμινάριο Σκοποβολής

0

1099-skopovoli.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο σκοποβολής του e-artemis, υπό την αιγίδα του προπονητή σκοποβολής Μπάμπη Αιγινίτη, το Σάββατο 27 Μαρτίου, στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας.

Ο Κος Αιγινίτης επιμελήθηκε αφιλοκερδώς ένα σεμινάριο 2 ωρών για τα μέλη του e-artemis, κατά την διάρκεια του οποίου δίδαξε όλες τις βασικές αρχές ασφάλειας, συμπεριφοράς, σκοπευτικού εξοπλισμού και σκοπευτικής στάσης και σκόπευσης, σε όσα μέλη έχουν έως τώρα επιδείξει ενδιαφέρον για την σκοποβολή.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας. Οι δε συμμετέχοντες δήλωσαν ότι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ύλη του σεμιναρίου, και άμεσα άρχισαν να εφαρμόζουν τις γνώσεις που απέκτησαν καθ’ όλη την διάρκεια της υπόλοιπης παραμονής τους στο σκοπευτήριο.

Το e-artemis και τα μέλη του forum, ευχαριστούμε θερμά τον Κο Αιγινίτη για την προσφορά του, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες, που με την συμπεριφορά τους τίμησαν και αντιπροσώπευσαν επάξια το υψηλό επίπεδο για το οποίο είναι γνωστό το forum.

skopovoli1_thumb.jpg       skopovoli2_thumb.jpg      skopovoli3_thumb.jpg

skopovoli4_thumb.jpg       skopovoli5_thumb.jpg       skopovoli6_thumb.jpg

skopovoli7_thumb.jpg

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων