Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Γ’ Κ.Ο.Π.

0

1165-gkopsynel.jpg
Γ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΑΣΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24
ΤΗΛ: 2610 361671-72
FAX: 2610 346614
e-mail: kynomp@hol.gr

ΠΑΤΡΑ 17/5/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16-5-2004 στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του PORTO RIO Πατρών η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια αυτής και μέσα σε παραγωγικό κλίμα έγινε έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού του έτους 2003, αναλύθηκαν διάφορα επιστημονικά θέματα και συζητήθηκαν θέματα φιλοθηραματικής πολιτικής εν΄ όψη της νέας ρυθμιστικής 2004-2005.

Ακόμη πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας καθώς και της νέας εξελεγκτικής επιτροπής. Έτσι το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε αποτελείται από τους:
Αποστολίδη Γεώργιο, Γκολφινόπουλο Αθανάσιο, Κανελλόπουλο Νικόλαο, Καπνίση Δημήτριο, Κατσίκα Γεώργιο, Μαρκόπουλο Κων/νο και Ρουμελιώτη Γεώργιο. Στην δε εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Ηλιόπουλος Γεώργιος και Καψάσκης Δημήτριος.
Επίσης κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο κος Μαρκόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επικείμενες Ευρωεκλογές με το κόμμα των Ελλήνων Κυνηγών (Κ.Ε.Κ.), κάτι που έγινε πανηγυρικά και μεγάλο ενθουσιασμό αποδεκτό από όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους της Πελ/σου.

Παρόντες στη γενική συνέλευση ήταν και ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Κυνηγών κος Γεώργιος Τσαγκανέλιας καθώς και ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Αραμπατζής, οι οποίοι με τη σειρά τους αναφέρθηκαν και εξείραν τα πάθος, την αγωνιστικότητα, τις γνώσεις και τη δυναμική του κου Μαρκόπουλου για τα κυνηγετικά θέματα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων