Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

0

1179-komath_ds1.jpg

ΣΤ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 4
T.Θ. 18447 – Τ.Κ. 540 03
ΤΗΛ. & FAX: 2310 219656, 246640, 218448, 697 3808934
http://www.hunters.gr
e-mail: hunters@hunters.gr

Θεσσαλονίκη 24/5/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΟΜΑΘ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Μαΐου στο Κέντρο Ευρωπαϊκού Δικαίου, στη Θεσσαλονίκη, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ). Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη καθώς παρευρέθησαν 59 εκπρόσωποι από τους 61 Κυνηγετικούς Συλλόγους της αρμοδιότητας της ΚΟΜΑΘ.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες της ΚΟΜΑΘ και για τις πρόσφατες εξελίξεις στα σημαντικά θέματα που σχετίζονται με τη θήρα και αποφάσισαν να προχωρήσουν με σταθερότητα στην προώθηση των κυνηγετικών ζητημάτων μέσα από τον θεσμικό ρόλο που έχουν οι κυνηγετικές οργανώσεις σήμερα. Σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2004-2006. Το Νέο Δ.Σ απαρτίζεται από τους :

Γεώργιο Δέλλιο – Επ. Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Νικόλαο Μαϊλιάνη -τ. Δικηγόρο – Οικονομολόγο
Νικόλαο Καλογεράκο – Επιχειρηματία
Ιωάννη Πολυχρόνη –Επιχειρηματία
Κυριάκο Κακιρδάκη -Αρχιτέκτονας Μηχανικό
Χαριζάνη Νάσκο -Επιχειρηματία
Επαμεινώντα Τερζή -τ. Υπάλληλο Οικονομικών Υπηρεσιών

Παράλληλα το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης ανακήρυξε ομόφωνα τον Δημήτριο Συρρή ως Επίτιμο Πρόεδρο της ΚΟΜΑΘ αναγνωρίζοντας τη μεγάλη του προσφορά στα κυνηγετικά θέματα, που επί δεκαετίες υπηρέτησε συμμετέχοντας δημιουργικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Ο κ. Συρρής μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να αποσυρθεί οικειοθελώς από την ενεργό δράση και να ανοίξει το δρόμο για την ανανέωση του Δ.Σ της ΚΟΜΑΘ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων