Κιβωτός των σκύλων

0

Μια σπέσιαλ έκδοση

Κυκλοφορεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2002 δωρεάν μαζί με το Έθνος το ένθετο “Κιβωτός των σκύλων” με 96 σελίδες και όσα θα πρέπει να ξέρουν όσοι έχουν ή πρόκειται να αποκτήσουν σκύλο.

Στο ένθετο παρουσιάζονται 100 διαφορετικές φυλές σκύλων με τις φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά τους.

Ακόμα υπάρχουν κτηνιατρικά θέματα, συμβουλές και η νομοθεσία που διέπει τα κατοικίδια. Το ένθετο εκδίδεται με την συνεργασία του περιοδικού Κυνολογία και την ευγενική χορηγία της ΤΕΔΚΝΑ.

Οι κυνόφιλοι στις σελίδες του ένθετου Κιβωτός μπορούν να βρουν πληροφορίες για κυνοφιλικούς ομίλους, ζωοφιλικά σωματεία, κυνοτροφεία, εκπαιδευτές σκύλων και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά προϊόντων και υπηρεσιών για κατοικίδια. Τα τελευταία δέκα χρόνια η συγκεκριμένη αγορά κινείται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στον κλάδο των τροφών για μικρά ζώα οι πωλήσεις έχουν ρυθμό ανάπτυξης 6,5% ετησίως. Δηλαδή, διπλάσιο από το ρυθμό που έχουν τα τρόφιμα για τον άνθρωπο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Δυτική Ευρώπη και στις ΗΠΑ η τροφή για κατοικίδια είναι ένα από τα 5 πρώτα προϊόντα που μπαίνουν στο “καλάθι” της νοικοκυράς..

Τετάρτη, λοιπόν, 5 Ιουνίου 2002 δωρεάν μαζί με το Έθνος, μη χάσετε το ένθετο “Κιβωτός των σκύλων” που θα υποστηριχθεί με έντονη διαφημιστική προβολή από τηλεόραση, ραδιόφωνο, Τύπο και τα μέσα της Πήγασος Εκδοτική & Εκτυπωτική ΑΕ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων