Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το κυνήγι, μια απόλυτη διαχρονική ανθρώπινη δραστηριότητα, απόλυτα συμβατή με το περιβάλλον, σήμερα δυστυχώς βάλλεται άδικα, κακόβουλα και ατεκμηρίωτα από πολλές πλευρές.


Η προστασία του περιβάλλοντος, η ανατροπή της οικολογικής ισορροπίας, η εξαφάνιση των δασών και των ζώων που ζουν σ’ αυτά είναι ευθύνες και προβλήματα που δεν πρέπει να απασχολούν μόνο τους κυνηγούς αλλά ολόκληρη την κοινωνία.


Ο Σύλλογός μας, έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, της ανάπτυξης της κυνηγετικής τους παιδείας και της σωστής πληροφόρησης της κοινής γνώμης για τις θέσεις των κυνηγών με σκοπό, εκτός των άλλων και την ανάδειξη του κοινωνικού τους προσώπου.
Ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών και των επιθυμιών των μελών μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι γι’ αυτό το σκοπό ο Σύλλογός μας την τελευταία Δευτέρα κάθε μήνα, θα εκδίδει μηνιαία Ειδησεογραφική-Ενημερωτική εφημερίδα σε τύπο “ένθετο” και με τίτλο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ“, σε συνεργασία με την τοπική εφημερίδα “ΦΩΝΗ” και στο εσωτερικό της.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Αποστολίδη
ς
Ο Κοσμήτορας
Ανδρέας Βρυώνης

Τηλ. 0721-23744
Καλαμάτα 15-6-2001

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων