«ΠΑΝΘΗΡΑΣ, τα πάντα περί θήρας» 2004

0

1199-panthiras-2004out.jpg
Εκδόθηκε ο νέος ετήσιος τόμος της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
«ΠΑΝΘΗΡΑΣ, τα πάντα περί θήρας» 2004

Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ προχώρησε στην έκδοση του νέου βιβλίου «ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2004. Τα πάντα περί θήρας», που αποτελεί το 4ο πια ετήσιο τεύχος.

Με πλούσια θεματολογία το νέο βιβλίο αναμένεται και φέτος να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση σε υπηρεσίες, περιβαλλοντικούς και εκπαιδευτικούς φορείς και σε όποιον ενδιαφέρεται για την προστασία της άγριας πανίδας και των βιοτόπων της.

Στις 208 σελίδες της φετινής έκδοσης αναλύονται θέματα διαχείρισης και προστασίας φυσικών πόρων και ειδών, υπάρχουν άρθρα για το θεσμικό πλαίσιο προστασίας της φύσης, την ομοσπονδιακή θηροφυλακή, την μετανάστευση των ειδών, τις προστατευόμενες περιοχές, τη διαχείριση του κολχικού φασιανού τα ερευνητικά, φιλοθηραματικά και κοινωνικά έργα της ΚΟΜΑΘ, ειδήσεις, σχόλια, αναφορά σε εκδηλώσεις, επιστημονικά άρθρα για διαχείριση άγριας πανίδας, κτηνιατρικά και, οικολογικά ζητήματα, τον ρόλο των κυνηγετικών οργανώσεων, πληροφορίες για την άσκηση της Θήρας στη Βουλγαρία και πολλά άλλα.

Το νέο τεύχος αποτελεί ένα βήμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, αναδεικνύοντας την αξιοπιστία των κυνηγετικών οργανώσεων της χώρας μας ενώ περιλαμβάνει.

Τα 5.000 αντίτυπα θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ήδη οι 3 προηγούμενες εκδόσεις έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Για πληροφορίες (Ευριπίδου 4, Θεσ/νίκη, τηλ/φαξ. 2310 219656) ή στην ιστοσελίδα www.hunters.gr και στο e-mail: info@hunters.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων