Περιοδεία Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της Γ’ ΚΟΠ

0

1210-gkopjeep_thumb.jpg

Γ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24
ΤΗΛ: 2610 361671-72
FAX: 2610346614
e-mail: kynomp@hol.gr

ΠΑΤΡΑ 17-6-2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντυπωσιακή ήταν η «παρέλαση» των 15 νεοαποκτηθέντων τζιπ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, που όργωσαν κυριολεκτικά κάθε γωνιά της Πελοποννήσου και είχε σαν σκοπό να καταδείξει την δυναμική παρουσία των Κυνηγετικών Οργανώσεων, που τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν αξιοζήλευτα επιτεύγματα που σχετίζονται με την διαχείριση της πανίδας και χλωρίδας του τόπου μας. Ένας ακόμη από τους σκοπούς της περιοδείας αυτού του κομβόι, ήταν να καταδείξει ότι όντως το υστέρημα των συναδέλφων κυνηγών «πιάνει τόπο», αφού αυτά τα τρία πακέτα τσιγάρα που στερήθηκαν την περυσινή χρονιά, τους έκαναν σήμερα στην θέα αυτών των αμαξιών, που πάνω τους γραφόταν ευκρινώς ότι αγοράστηκαν αποκλειστικά με συνδρομές τους, περήφανους.

Γίναμε αποδέκτες λοιπόν τις τελευταίες μέρες δεκάδων συγχαρητήριων τηλεφωνημάτων από κυνηγούς και όχι μόνο, που χαρακτήριζαν αυτήν την προσπάθεια των Κυνηγετικών Οργανώσεων ως πρωτόγνωρη και αξιέπαινη τουλάχιστον. Ειδικά οι πολίτες που δεν έχουν σχέση με το ευγενές σπορ του κυνηγίου απορημένοι, αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι όλα αυτά τα αμάξια – και δεν είναι ασφαλώς τα μόνα – αποκτήθηκαν χωρίς καμιά κρατική επιχορήγηση!! Ακόμη και διάφοροι φορείς αυτού του τόπου αγνοούσαν αυτήν την πραγματικότητα, ότι δηλαδή αυτοκίνητα που βοηθούν κατ’ ευφημισμό «επικουρικά» την Πολιτεία στο δύσκολο έργο της πάταξης της λαθροθηρίας, της διαφύλαξης του δασικού μας πλούτου παρέχοντας μέγιστη βοήθεια στην πρόληψη και καταστολή των δασικών πυρκαγιών, όχι μόνο δεν επιχορηγούνται από την Πολιτεία αλλά δεν έχουν ούτε ατέλεια πινακίδων, γεγονός που θα βοηθούσε ασφαλώς στον πολλαπλασιασμό τους και εν τέλει σε καλύτερα αποτελέσματα.

Τα χειροκροτήματα λοιπόν και οι επευφημίες ήταν κάτι το συνηθισμένο στις διαδρομές που ακολουθήθηκαν, όπως και το ότι ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης στα στέκια των κυνηγών και όχι μόνο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Όλα αυτά μας δίνουν τελικά την δύναμη να συνεχίσουμε και να δούμε το αύριο του κυνηγίου με περίσσεια αισιοδοξία.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων