Ρυθμίσεις κυνηγίου. Ανακοίνωση ΚΣΕ

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΕΛΟΣ:F.A.C.E.& C.I.C.

ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10563

Τηλ. : 210-3231271 Fax. : 210-3222755

http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr

ΑΘΗΝΑ 18-8-2004

Αριθ. Πρωτ. 828

ΠΡΟΣ:

Κοιν.:

– Όλες τις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες

– Όλους τους Κυνηγετικούς

Συλλόγους

– Κυνηγετικό Τύπο

– Γραφείο Υφυπουργού Αγροτικής

Ανάπτυξης & Τροφίμων

κ. Ευαγ. Μπασιάκο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Μετά την υπογραφή από τον αρμόδιο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευαγ. Μπασιάκο των σχετικών Αποφάσεων που αφορούν α) τις Ρυθμίσεις θήρας της κυνηγετικής περιόδου 2004-2005, β) τον καθορισμό των τελών των κυνηγετικών αδειών και γ) της συνδρομής υπέρ των Κυνηγετικών Οργανώσεων, ολοκληρώθηκαν οι θεσμικές προϋποθέσεις για την ρύθμιση των κυνηγετικών θεμάτων της περιόδου 2004- 2005.

Οι επανειλημμένες συζητήσεις και συνεργασίες για αρκετό χρονικό διάστημα με τον Υφυπουργό κ. Μπασιάκο, κατέληξαν ευνοϊκά για τους κυνηγούς της χώρας αφού η λήξη της κυνηγετικής περιόδου ανάλογα με τα διάφορα είδη παρέμεινε στα περσινά επίπεδα χωρίς καμία μείωση, τα τέλη των αδειών δεν αυξήθηκαν και ικανοποιήθηκε μερικώς το αίτημα αύξησης της εισφοράς υπέρ των Κυνηγετικών Οργανώσεων για την αντιμετώπιση των συνεχώς αυξανομένων αναγκών τόσο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής όσο και για την υλοποίηση συγκεκριμένων προγραμμάτων. Για όλα αυτά οι υπηρεσιακοί της Δ/νσης Θήρας είχαν όπως πάντα αντίθετη, μη τεκμηριωμένη άποψη και με άστοχους χειρισμούς προξένησαν καθυστέρηση στην ομαλή πορεία έκδοσης των σχετικών Αποφάσεων.

Για όλες αυτές τις ρυθμίσεις θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Υφυπουργό κ. Μπασιάκο και να διαβεβαιώσουμε ότι θα αρχίσει άμεσα ο εξειδικευμένος προγραμματισμός και η υλοποίηση των ενεργειών, μελετών και παρεμβάσεων που αποφασίστηκαν στην τελευταία Γεν. Συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας προς όφελος της θηραματικής πανίδας και του φυσικού γενικότερα περιβάλλοντος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων