Ο Κ.Σ. Τρίπολης στην Παμπελοποννησιακή έκθεση της Τεγέας

0

Το περίπτερο των Κυνηγών

Πιστός στα ραντεβού με τις μεγάλες εκδηλώσεις που γίνονται σε ολόκληρη την περιφέρεια, ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης «έστησε» φέτος το δικό του περίπτερο στην 34η Παμπελοποννησιακή έκθεση της Τεγέας. Η φετινή χρονιά ήταν ξεχωριστή αφού, μετά από πολλά χρόνια, διοργανωτές της Έκθεσης ήταν ο Τεγεατικός Σύνδεσμος, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, και ο Δήμος Τεγέας. Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. και ανταποκρινόμενος στην ευγενική πρόσκληση των διοργανωτών, ο Κυνηγετικός Σύλλογος έφτιαξε ένα λιτό και συνάμα προσιτό περίπτερο θέλοντας με αυτό τον τρόπο να έρθει πιο κοντά στα μέλη του και να επικοινωνήσει καλύτερα με τους φίλους του κυνηγίου. Ήταν πράγματι μία πολύ καλή ιδέα που απέσπασε μόνο καλές κριτικές όχι μόνο από τους κυνηγούς αλλά και από το πλήθος του κόσμου που επισκέφθηκε (από τις 14 έως τις 22 Αυγούστου 2004) το περίπτερο του Κυνηγετικού Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με διπλανό περίπτερο, παρούσα στην Έκθεση της Τεγέας ήταν και η Γ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου η οποία συμμετείχε συμβολικά με ένα τζιπ την Ομοσπονδιακής Θυροφυλακής θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει το μήνυμα ότι στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και βρίσκεται πάντα στο πλευρό των τοπικών συλλόγων.

Μέλη το Δ.Σ. ήταν όλες τις ημέρες στο περίπτερο και μοίραζαν την εφημερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου σε όλους τους επισκέπτες. Παράλληλα ενημέρωναν τους κυνηγούς για την έναρξη την φετινής κυνηγετικής περιόδου που, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, ξεκίνησε στις 31 Αυγούστου.

Την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης (14 Αυγούστου) το περίπτερο των κυνηγών επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Πέτρος Τατούλης ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγο με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Ρουμελιώτη και να συγχαρεί όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πρωτοβουλία που πήραν να φτιάξουν το δικό τους περίπτερο στην Παμπελοποννησιακή έκθεση της Τεγέας. Εκτός από τον Υφυπουργό, το περίπτερο των κυνηγών της Τρίπολης επισκέφθηκαν όλες αυτέ τις μέρες και άλλοι επώνυμοι όπως βουλευτές του Νομού, ο Νομάρχης Αρκαδίας και πολλοί Δήμαρχοι.

Τέλος θα πρέπει να τονιστεί ότι για το περίπτερο και τη συμμετοχή του στην Έκθεση, ο Κυνηγετικός Σύλλογος πήρε από τους διοργανωτές τιμητικό δίπλωμα το οποίο παρέλαβε σε ειδική τελετή ο πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Γιώργος Ρουμελιώτης.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων