Ζ’ ΚΟΘ – Παραλαβή τζιπ

0

1363-zkothlogo.gif

Ζ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 25 (5ος όροφος) ΤΗΛ-FAX 0410-282982 &231297 ΛΑΡΙΣΑ
Url: www.komthes.gr
e-mail: komthes@otenet.gr

Λάρισα: 28/09/04

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενίσχυση με μέσα, αλλά και νέες μεγάλες επιτυχίες κατά της οργανωμένης λαθροθηρίας της Ομοσπονδιακής θηροφυλακής στην Θεσσαλία.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του θεσμού της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής με μέσα, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας προμηθεύτηκε δύο νέα τετρακίνητα αυτοκίνητα τύπου jeep και τα οποία έθεσε άμεσα σε επιχειρησιακή δραστηριότητα στις περιοχές Ελασσόνας Λάρισας και Ζαγοράς Πηλίου με την ευχή να συμβάλουν στην καλύτερη αποτελεσματικότητα της Ομοσπονδιακής θηροφυλακής.

Κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τις νέες επιτυχίες των Θηροφυλάκων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κατά της οργανωμένης λαθροθηρίας.

Πιο συγκεκριμένα την νύχτα της 11ης Σεπτεμβρίου 2004 και ώρα 11.00 σε περιοχή της Καρυάς Ελασσόνας, οι Ομοσπονδιακοί φύλακες θήρας Τσιολέκης Ηλίας και Νάκας Δημήτριος, συνέλαβαν μετά από καταδίωξη ένα άτομο από την Καρυά Ελασσόνας το οποίο ήταν για καρτέρι αγριόχοιρου όπως άλλωστε και ο ίδιος ομολόγησε.

Επίσης την νύχτα της 24ης Σεπτεμβρίου 2004 και ώρα 02.30 σε περιοχή της Κρανέας Ελασσόνας, ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Νάκας Δ. και ο εποχιακός θηροφύλακας του Κ.Σ. Ελασσόνας Τσιμούλιας Γ. συνέλαβαν δυο άτομα να έχουν θηρεύσει παράνομα με προβολείς ένα λαγό. Κατασχέθηκε ο λαγός και υποβλήθηκαν οι σχετικές μηνύσεις.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων