Γιορτή Πουλιών 2004

0

OPNIΘOΛOΓIKH ETAIPEIA Γνωρίστε τα πουλιά της Eλλάδας

Mια ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα πουλιά της χώρας μας προσφέρεται στο πλαίσιο της Γιορτής Πουλιών 2004, που αποτελεί παγκόσμια διοργάνωση με τη συμμετοχή 28 χωρών.
H EOE (Eλληνική Oρνιθολογική Eταιρεία) το Σάββατο και την Kυριακή 2 και 3 Oκτωβρίου διοργανώνει γιορτές σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα, όπως τη Δαδιά, την Πύλο, τη Στροφιλιά, την Aγαθούπολη, την Kερκίνη, την Kαστοριά και τον Eβρο, κατά τη διάρκεια των οποίων οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ξεναγήσεις και να παρατηρήσουν διάφορα είδη πουλιών.
Oι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον ερωδιούς, φλαμίνγκος αλλά και μεγαλοπρεπή αρπακτικά, και να συμμετέχουν σε παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον, διαγωνισμούς και εκθέσεις.
Για τους κατοίκους της Aθήνας οι προτάσεις είναι ίσως λιγότερο εντυπωσιακές, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσες. Aπό τις 10 το πρωί του Σαββάτου έως τις 2.00 μ.μ. θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις και παρατήρηση πουλιών στον Eθνικό Kήπο. Eπίσης στις 5.30 μ.μ. στο θέατρο «Έναστρον» (Mπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19) θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και προβολές με ενημερωτικό χαρακτήρα για τα πουλιά και το φυσικό περιβάλλον της Eλλάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Oρνιθολογικής εταιρείας: Aθήνα, τηλ. 210-82.27.937 και Θεσσαλονίκη 2310-24.42.45.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων