Ατυχήματα και επιπολαιότητες

0

Σωρεία ατυχημάτων είχαμε τις τελευταίες μέρες με κυνηγετικά όπλα.

*
Την Παρασκευή στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας σε κυνήγι αγριογούρουνου που είχαν επιδοθεί δυο επιστήθιοι φίλοι, εργαζόμενοι και οι δύο στη ΔΕΗ, και αφού ήδη είχαν θηρεύσει ένα ζώο, αποφάσισαν να ξαναβγούν στο καρτέρι. Το τραγικό συμβάν έγινε όταν ο ένας εκ των δύο αντιλήφθηκε κάποια κίνηση πίσω από ένα θάμνο και εντελώς αψυχολόγητα πυροβόλησε. Ο σύντροφος κυνηγός έπεσε νεκρός από χέρι φιλικό.

*
Η ίδια δραματική πράξη παίχτηκε και στην περιοχή του Ποντολίβαδου Νέστου Καβάλας όταν ο Παύλος Κατσαρίκας τραυμάτισε θανάσιμα με το κυνηγετικό του όπλο τον αδερφό του Γιώργο 57 χρόνων πάλι σε κυνήγι αγριογούρουνου. Ο ιατροδικαστής κ. Μηνός Γεωργιάδης που έκανε την νεκροτομή διαπίστωσε ότι ο 57χρονος βρήκε τον θάνατο από σοβαρότατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συνέπεια πυροβολισμού εξ αποστάσεως από βολίδα κυνηγετικού όπλου.

*
Στα Ιωάννινα ο κυνηγός είχε καλύτερη τύχη αφού επέζησε από τον τραυματισμό μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από τον συγκυνηγό του

*
Όμως το αποκορύφωμα της επιπολαιότητας ήταν το γεμάτο όπλο στο σπίτι. Ενα 13χρονο κορίτσι τραυματίστηκε , κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η μικρή έπαιζε με το όπλο του μπαμπά της όταν αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε όλο το σώμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στην Αθήνα με αεροσκάφος C-130 από το χωριό Βελονάδες της Κέρκυρας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού .
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 13χρονη έχει σκάγια στον αριστερό πνεύμονα, την κοιλιά και τον ώμο, όμως νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τα επόμενα 24ωρα οι γιατροί θα παρακουθήσουν την κατάσταση της υγείας της μαθήτριας για να δουν πως θα εξελιχτεί.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων