Προχωράμε μαζί. Θηροφύλακες και Κυνηγετικές Οργανώσεις

0

1422-984-ksb.jpg
Σε κίνηση εκτόνωσης της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί με το κείμενο των προτάσεων προς το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του υπό σύσταση σωματείου των ομοσπονδιακών θηροφυλάκων της ΣΤ΄ Μακεδονίας – Θράκης και της Β΄ Κυνηγετικής ομοσπονδίας Νήσων Αρχιπελάγους, με νέο έγγραφο προς το υπουργείο.

Στο έγγραφό τους αυτό οι θηροφύλακες αναφέρουν πως «μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις – εγγυήσεις που δόθηκαν τόσο από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Σ.Ε. όσο και από την εργοδότρια Ομοσπονδία μας, σας παρακαλούμε να θεωρήσετε το από 12/11/2004 έγγραφό μας ως μη γενόμενο»

Η κίνηση αυτή αναμένεται, και ευχή όλων μας είναι, να επαναφέρει τις σχέσεις των θηροφυλάκων και των εργοδοτών στην προτέρα κατάσταση, έτσι ώστε όλοι ενωμένοι να επιδοθούν στο έργο της θηφοφύλαξης και της χάραξης της θηραματικής πολιτικής.

Από την πλευρά της η ΚΣΕ αναμένεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που αναφέρθηκαν στη συνάντηση με τους θηροφύλακες στην Αθήνα στις 24-11-2004.

Εκείνο που πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους είναι πως οι μέσα στην οικογένεια των κυνηγετικών οργανώσεων, στην οποία ανήκουν και οι θηροφύλακες, δεν χωρούν «πολυτέλειες» για διαφωνίες και επιλογές των άκρων, αλλά μέσα από καλόπιστο διάλογο να επιλύονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν με γνώμονα το καλό των ελλήνων κυνηγών και του θηραματικού κεφαλαίου.

Την κίνηση του παραπάνω σωματείου αναμένεται, και πρέπει, να ακολουθήσουν και τα σωματεία των θηροφυλάκων και των υπολοίπων Κυνηγετικών Ομοσπονδιών που είχαν στείλει στο Υπουργείο ανάλογα κείμενα προτάσεων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων