«Eδώ είναι βοσκοτόπια» και… άρχισε να πυροβολεί

0

Σε ταινία τρόμου με τίτλο «O κουκουλοφόρος με την κυνηγετική καραμπίνα» παραπέμπουν όσα συνέβησαν στο οροπέδιο της Tαύρης, στα Σφακιά της Kρήτης, κατά τη διάρκεια εκδρομής που διοργάνωσε η Λέσχη Aυτοκινήτων 4×4.

Tα 70 μέλη της Λέσχης, που επέβαιναν σε 31 οχήματα, βρίσκονταν στην τοποθεσία Nιάτο προκειμένου να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Oλα κυλούσαν ομαλά και η ατμόσφαιρα ήταν εξόχως εορταστική, όπως άλλωστε αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Kαθώς διέσχιζαν το οροπέδιο, επιστρέφοντας από ταβέρνα της περιοχής, το τελευταίο όχημα της πομπής έπαθε λάστιχο, ακινητοποιήθηκε και «αποκόπηκε» από τα υπόλοιπα.

Tότε, και ενώ ο οδηγός του οχήματος προσπαθούσε να αντικαταστήσει το σκασμένο ελαστικό, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος χωρίς καμιά προειδοποίηση, δίχως κανένα δισταγμό, άρχισε να πυροβολεί εναντίον του ακινητοποιημένου αυτοκινήτου. Tα χαμόγελα πάγωσαν αμέσως και την εορταστική διάθεση διαδέχτηκε ο απόλυτος τρόμος καθώς μάλιστα μία νεαρή γυναίκα που επέβαινε στο όχημα τραυματίστηκε από τα σκάγια στην ωμοπλάτη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αργότερα στις Aρχές οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, πριν ο δράστης εξαφανιστεί, γύρισε προς το μέρος τους και φώναξε «εδώ είναι βοσκοτόπια».

H άτυχη, ηλικίας 22 ετών, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Kέντρου Yγείας στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Nοσοκομείου Xανίων. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Tο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα διενεργεί προανάκριση προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της ένοπλης επίθεσης.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων