5ος Ετήσιος Οδηγός από το Εθνος-Κυνήγι

0

1454-etisiosodigos.jpg
0 5ος ετήσιος οδηγός «Έθνος-Κυνήγι» είναι πλέον γεγονός, πιστοποιώντας τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των συντελεστών του μεγαλύτερου κυνηγετικού περιοδικού της χώρας και των δεκάδων χιλιάδων πιστών αναγνωστών του.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σας παραδίδουμε τον πληρέστερο κυνηγετικό «μπούσουλα» που θα σας βοηθήσει να ανιχνεύσετε τα να προϊόντα της αγοράς και να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας.

Με μία θεμελιώδη διαφορά: Ότι ενώ τα πάντα σε αυτήν τη ζωή ο ακριβαίνουν, εμείς αποφασίσαμε φέτος να διατηρήσουμε την ίδια τιμή παρότι προσθέσαμε νέα δώρα στη συσκευασία του οδηγού που τον καθιστούν πλέον ασυναγώνιστο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Για τις ανάγκες παρουσίασης των νέων εξελίξεων (τεχνολογικών και καταναλωτικών) της κυνηγετικής αγοράς προσθέσαμε πενήντα ακόμη σελίδες πολύτιμης ύλης, επιφυλάσσονται και μια μεγάλη έκπληξη. Την αποστολή ειδικευμένων συνεργατών îou «Έθνος-Κυνήγι» στην καρδιά της ιταλικής οπλοβιομηχανίας και την πα­ρουσίαση σε ένα ρεπορτάζ 32 σελίδων των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής κυνηγετικών όπλων της γειτονικής χώρας.

Προσθέσαμε 32 ακόμη σελίδες στην extra έκδοση «Αυτοκίνητο 4χ4» με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και τεχνικές λεπτομέρειες yια τα νέα μοντέλα των τετρακίνητων «εργαλείων» που μας οδηγούν με το ασφάλεια στον απομακρυσμένο κυνηγότοπο.

Χαρίζουμε μία ολοκληρωμένη πολυτελή έκδοση με αποκλειστικό θέμα τη μονάκριβη «βασίλισσα» του δάσους και τα μυστικά για το κυνήγι της.

Ακόμη, σας εφοδιάζουμε με ένα μοναδικό… μπεκατσο-αυτοκόλλητο εν όψει της μεγάλης έκθεσης DIANA του Απριλίου.

Και, τέλος, υπερβαίνοντας κάθε εκδοτική λογική, σας προσφέρουμε όχι ένα αλλά δύο διαφορετικά DVD με διαφορετικές θεματικές ενότη­τες (κυνήγι τρυγονιού στο Μαρόκο και κυνήγι λαγού στην Ουγγαρία) που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν, τόσο τους θιασώτες του τίρου όσο και τους παραδοσιακούς οπαδούς του τριχωτού θηράματος.

Όλα αυτά, λοιπόν, εξασφαλίστηκαν για τους αναγνώστες μας χωρίς να αυξήσουμε ούτε ένα δέκατο του ευρώ την περσινή μας τιμή. Γιατί μόνον ένας μεγάλος και έγκυρος εκδοτικός κολοσσός σαν τον ΠΗΓΑΙΟ, που εκδίδει τέσσερις εφημερίδες και 18 διαφορετικά περιοδικά, εκτός από το «Έθνος-Κυνήγι», έχει τη δυνατότητα να παραμένει σταθερό στις αξίες, χωρίς να επιβαρύνει το αναγνωστικό του κοινό…

Καλή ανάγνωση λοιπόν και… καλό βόλι στον κυνηγότοπο!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων