Γεύμα Γνωριμίας εκπροσώπων της ΚΟΜΑΘ και των Δασικών Αρχών

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γεύμα Γνωριμίας εκπροσώπων της ΚΟΜΑΘ και των Δασικών Αρχών

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης προσκάλεσε πρόσφατα εκπροσώπους από τις δασικές αρχές της Θεσσαλονίκης σε δείπνο γνωριμίας σε γνωστό εστιατόριο του Πανοράματος.

Σε μια όμορφη εκδήλωση και σε κλίμα ευχάριστο παρευρέθησαν ο Διευθυντής Δασών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Διευθυντής του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Επιθεωρητής Δασών, ο Διευθυντής Δασών του Ν. Θεσσαλονίκης, η Δασάρχης Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής Αναδασώσεων Θεσσαλονίκης, οι υπεύθυνοι Θήρας των Δασαρχείων Θεσσαλονίκης και Λαγκαδά, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΜΑΘ και οι περιφερειακοί εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων και το προσωπικό της Ομοσπονδίας. Την εκδήλωση τίμησε και ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, ο κ. Ν. Παπαδόδημας, ο οποίος ενημέρωσε αναλυτικά τους εκπροσώπους των δασικών αρχών για τα τρέχοντα κυνηγετικά ζητήματα.
Δόθηκε επίσης η ευκαιρία για γόνιμη συζήτηση και για προγραμματισμό κοινών δράσεων προς όφελος της προστασίας της άγριας πανίδας και της αποτελεσματικής λειτουργίας των κυνηγετικών οργανώσεων.

Παράλληλα η ΚΟΜΑΘ έκοψε και την πίτα της, με τυχερό το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και Πρόεδρο του Κ.Σ. Αλεξανδρούπολης κ. Τερζή, ο οποίος κέρδισε ένα πολυτελές φωτογραφικό λεύκωμα για την ελληνική ύπαιθρο και τις αγροτικές δραστηριότητες.

Εκδηλώσεις σαν αυτή ενισχύουν τη συνεργασία των κυνηγετικών οργανώσεων με τις δασικές αρχές, οικοδομώντας πνεύμα εμπιστοσύνης και καλής διάθεσης.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων