Η DIANA σας περιμένει

0

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε και φέτος το μεγάλο αντάμωμα των φίλων της υπαίθρου, του κυνηγίου και γενικά των …. Αποδράσεων.
Στη DIANA 2005 150 περίπου εκθέτες δίνουν δυναμικό το παρόν τους, ενώ αναμένεται μέχρι το τέλος να την επισκεφθούν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.
Πιστή στο μεγάλο ραντεβού των κυνηγών και η ηλεκτρονική μας πύλη, η οποία συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης των φίλων κυνηγών μέσα από το εκθεσιακό κέντρο, με ένα πολύ πρωτότυπο περίπτερο, που ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Το καφενεδάκι – forum e-artemis.gr δέχεται συνέχεια τους φίλους επισκέπτες και έχει γίνει το στέκι της έκθεσης. Τα επίσημα συγχαρητήρια ήρθαν από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημ. Αβραμόπουλο που επισκέφθηκε το περίπτερό μας, μαζί με την Πρόεδρο του ΔΣ και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Αγροτουριστικής ΑΕ κ. Μπριγκίττα Παπασταύρου, που ήπιαν μαζί μας ρακόμελο.

Την έκθεση εγκαινίασαν χθες το απόγευμα κατά τις 6.00, η Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημ. Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευαγ. Μπασιάκος. Κατά τις ομιλίες τους συνέδεσαν με σαφήνεια το κυνήγι με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της υπαίθρου και διαχώρισαν ξεκάθαρα το νόμιμο κυνήγι από την λαθροθηρία.
«Τον αγροτουρισμό που τώρα προσπαθούμε να προωθήσουμε, οι κυνηγοί τον έχουν ανακαλύψει χρόνια πριν» εείπε η κ. Μπακογιάννη φέρνοντας ως παράδειγμα το νομό Ευρυτανίας. Ο Νίκος Φωτακόπουλος, ψυχή της έκθεσης, καλωσόρισε τους Υπουργούς και καταλύοντας το πρωτόκολλο τους έκανε τα αισθάνονται πολύ οικεία ανάμεσα στους κυνηγούς και τους εκθέτες. Ο Γ. Χαρβαλιάς, εκ μέρους της εταιρίας ΠΗΓΑΣΟΣ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι επισκέπτες φέτος θα ξεπεράσουν τις 50.000 της προηγούμενης έκθεσης.

Μετά τα εγκαίνια περιηγήθηκαν στα περίπτερα, ενώ ο κ. Αβραμόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να επωμίσει μερικά καλά όπλα και έδειξε ότι «το κατέχει το άθλημα».

Σάββατο και Κυριακή αναμένεται μεγάλη προσέλευση, λόγω και των κυνοφιλικών αγώνων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων