DIANA φωτοστιγμές!

0

1535-eartemis2005.jpg
Η DIANA 2005 έκλεισε τις πύλες της για φέτος με θετικότατο απολογισμό, από πλευράς ανταπόκρισης των κυνηγών και των φίλων της φύσης. Και επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, η επιτυχία της έκθεσης φάνηκε από τα εγκαίνια.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό για τους διοργανωτές να παρευρίσκονται στα εγκαίνια τόσοι υπουργοί. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπασιάκος, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αβραμόπουλος, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Νάκος και υψηλόβαθμα στελέχη των υπουργείων που συνόδευαν τους Υπουργούς. Αλλά και η Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη που αδιαλείπτως στηρίζει την έκθεση. Τις επόμενες μέρες επισκέφθηκαν την έκθεση ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βουλγαράκης και η βουλευτής κ. Κατερίνα Παπακώστα.
Φωτογραφίες εγκαινίων

Η διαρρύθμιση των περιπτέρων φέτος ήταν διαφορετική. Πιστεύουμε καλύτερη διότι δεν υπήρχε ο συνωστισμός στα πρώτα περίπτερα που παρατηρούταν τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι οι επισκέπτες μπορούσαν να περιηγηθούν άνετα προς όλες τις κατευθύνσεις και να επιστρέφουν πάλι σε περίπτερα που τους ενδιέφεραν.
Φωτογραφίες περιπτέρων

Από το περίπτερο “ΚΑΦΕΝΕΙΟ e-artemis.gr” πέρασε πλήθος κόσμου. Πολλά εγγεγραμμένα μέλη, κάθισαν μαζί μας και συζητήσαμε για διάφορα θέματα. Οι συντονιστές του forum ήταν εκεί τις περισσότερες ώρες και με καλή διάθεση και ευγένεια συζητούσαν με τον κόσμο. Το περίπτερο ήταν αφιερωμένο στο forum. Δηλαδή στο forum του νεοέλληνα, το καφενείο. Τα τσίπουρα και τα ρακόμελα έρεαν και αποκτήσαμε θαμώνες πολλούς εκθέτες διπλανών περιπτέρων αλλά και περαστικούς. Όλοι πέρασαν από το περίπτερό μας. Από υπουργούς μέχρι απλούς επισκέπτες που ρωτούσαν τι πουλάγαμε. Άλλοι κάθονταν στα τραπεζάκια και παράγγελναν καφεδάκι.
Φωτογραφίες περιπτέρου e-artemis.gr

Η εκδήλωση του Δικτύου των Κυνηγών «Ωρίων» για την πεδινή πέρδικα είχε επιτυχία και η ανάλυση που έκανε ο ομιλητής ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΚΣΕ παρουσίασε τα νέα δεδομένα του κυνηγετικού χώρου και ενημέρωσε ότι έχει τακτοποιηθεί με το υπουργείο το θέμα της νέας ρυθμιστικής, η οποία θα παραμείνει ως έχει. Δεν θα χρειασθεί λοιπόν να αγωνιούμε τον Ιούλιο για την έκβαση της υπόθεσης. Η καλή σχέση της ΚΣΕ με τα δύο Υπουργεία που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι, είναι παραπάνω από ορατή.

Ο Γ. Γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης διαβεβαίωσε ότι στην κατάρτιση του νέου νόμου περι όπλων η Συνομοσπονδία θα έχει τον πρώτο λόγο. Δια του λόγου το αληθές μας εμπιστεύθηκε ότι προσανατολίζονται στην ύπαρξη ενός νέου έντυπου άδειας κατοχής στο οποίο θα αναγράφονται όλα τα όπλα που κατέχουμε. Επίσης ο ΓΓ παραδέχθηκε ανεπίσημα ότι θα υπάρξει παράταση της θεώρησης των δελτίων κατοχής που έληγαν στις 31 Μαρτίου.
Φωτογραφίες Ωρίωνα

Το Σάββατο και την Κυριακή οι χώροι της έκθεσης κατακλύσθηκαν από κυναγωγούς, κυνόφιλους και κύνες. Σκύλοι κάθε είδους μικροί και μεγάλοι, μαλλιαροί και κοντότριχοι, κυνηγετικοί και σαλονιού διαγωνίστηκαν για το ποιος πληροί τις προδιαγραφές κάθε ράτσας.
Φωτογραφίες σκύλων

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες και για τα εκπαιδευμένα γεράκια που για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στην έκθεση. Οι εκπαιδευτές με μεγάλη υπομονή και ακούραστοι έλυναν κάθε απορία, ακόμη και τις πλέον αυτονόητες.
Φωτογραφίες με τα γεράκια

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων