Ανακοινώσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας, στο πλαίσιο των φιλοθηραματικών και φιλοπεριβαλλοντικών παρεμβάσεών του, διοργανώνει την Κυριακή 1/9/2002, υπό μορφή εκδρομής, παρέμβαση στην νήσο Σφακτηρία με σκοπό να διανοιχτούν μονοπάτια και να γίνουν ορισμένες ενέργειες, όσον αφορά τα υπάρχοντα τριχωτά ζώα που κατοικούν στο νησί.
Δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται έως την Τετάρτη 28/8/2002 στα γραφεία τού συλλόγου μας.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον συνάδελφο κυνηγό κ. Ι. Σπηλιωτόπουλο, επαγγελματία-έμπορο γεωργικών μηχανημάτων, για την προσφορά του στον σύλλογό μας ενός μηχανήματος διανοίξεως λάκκων το οποίο θα χρησιμοποιείται στις, καθιερωμένες πλέον δεντροφυτεύσεις τού συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας με την ληφθείσα την 22/8/2002 ομόφωνη απόφασή του, με αγανάκτηση ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την εγκληματική ενέργεια που διεπράχθη στην περιοχή Άνω Αρφαρών κατά την διάρκεια της νύχτας της 21/8/2002 κατά της ζωής των ομοσπονδιακών θηροφυλάκων Μαλαπάνη Δημητρίου και Γιαννακόπουλου Γεωργίου από ασυνείδητου ς λαθροθήρες.
Τέτοιες ενέργειες δεν πτοούν τις κυνηγετικές οργανώσεις, αντιθέτως τις ενδυναμώνουν να συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις τις αδιάκοπες προσπάθειες και να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γ. Α. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γ. Δ. ΛΑΛΕΑΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων