Αρχαιρεσίες 1ου ΚΣ Τρίπολης – Η αλήθεια

0

Φίλοι κυνηγοί

Απαντώντας στην επιστολή της ομάδας που διεκδικεί την ψήφο σου στις εκλογές τις 15ης Μαΐου η οποία δεν ανήκει στην σημερινή διοίκηση και δεν έχει καμία σχέση με το έργο που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα τους ενημερώνουμε ότι:

Αν σας ενδιέφερε πραγματικά η διαφάνεια της διοίκησης θα συμμετείχατε σε κάθε γενική συνέλευση για να την ελέγξετε και όχι κάθε δύο χρόνια στις εκλογές και αν.

Αν σας ενδιέφερε πραγματικά η έγκαιρη και πλήρης ενημέρωσή σας δεν είχατε παρά να ξεφυλλίσετε το έντυπο που έρχεται κάθε δύο μήνες στο σπίτι σας.

Αν σας ενδιέφερε πραγματικά η ενίσχυση της θηροφύλαξης θα ήσασταν παρών στις Γενικές Συνελεύσεις όπου έχει συζητηθεί το θέμα επανειλημμένως .

Αν σας ενδιέφερε πραγματικά η προστασία και ο εμπλουτισμός των θηραμάτων θα συμμετείχατε σε ημερίδες όπως του αγριόχοιρου, της ορεινής πέρδικας, της πεδινής πέρδικας, και σε σπορές, καθαρισμούς πηγών που διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο με τη συνδρομή πολλών μελών του.

Αν σας ενδιέφερε πραγματικά η αλλαγή των καταφυγίων θα είχατε παρακολουθήσει τις ενέργειες που έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Αν σας ενδιέφερε πραγματικά η δημιουργία ενός χώρου εκπαίδευσης των κυνηγόσκυλων θα ξέρατε ότι υπάρχει ήδη

Αν σας ενδιέφερε πραγματικά αυτά που πληρώνεται για την άδεια, να αξιοποιούνται για σας και για τον τόπο σας και όχι για την ενίσχυση της Ομοσπονδίας, θα γνωρίζατε ότι με την έκτατη εισφορά προς την Γ’ ΚΟΠ οι κυνηγοί του Συλλόγου πληρώνουν 10 ευρώ x 1.550 μέλη = 15,500 ευρώ ενώ η Γ’ ΚΟΠ μας επιστρέφει υπό μορφή δαπανών θηροφύλαξης, καυσίμων, συντήρησης τζιπ και νομικής κάλυψης το ποσό των 20,500 ευρώ

Τέλος αν σας ενδιέφερε πραγματικά να αλλάξει η φιλοσοφία «ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ» και το θεωρείται πρόβλημα που θέλει επίλυση, ακούγεστε επικίνδυνοι και τριτοκοσμικοί.

Φίλε κυνηγέ,
Σαν τωρινή διοίκηση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης με αναμφισβήτητο έργο, θεωρήσαμε απαραίτητη την διευκρίνιση των παραπάνω σημείων για την αποκατάσταση της αλήθειας. Με μεγάλη χαρά θα καλωσορίζαμε υποψήφιους, κυνηγούς, που στόχο έχουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς, ψυχή τε και σώματι, για την αναβάθμιση του Συλλόγου και την προστασία του κυνηγίου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε μία ομάδα η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά προεκλογικά, να μηδενίζει το έργο του Συλλόγου, υποσχόμενη να λύσει όλα τα προβλήματα των κυνηγών, ως δια μαγείας, και χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις.

Υποψήφιοι για το Δ.Σ.
Δημόπουλος Αθανάσιος
Ζαφείρης Αθανάσιος
Κοντογιάννης Γεώργιος
Κοσκολός Γεώργιος
Μπακάλης Γεώργιος
Πανόπουλος Ηλίας
Πασιόπουλος Ιωάννης
Ρουμελιώτης Γεώργιος

Υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή
Δελής Αλέκος
Μπράτσος Γεώργιος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων