Ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος στην DIANA 2005

0

Αρκετά μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσία του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν στη φετινή DIANA και αποδείχτηκε ότι η παρουσία μας εκεί είναι πλέον επιβεβλημένη.

Πολύς κόσμος μας επισκέφθηκε για να ενημερωθεί σχετικά με τις δραστηριότητες μας και να μας γνωρίσει από κοντά δημιουργώντας το αδιαχώρητο ειδικά το Σαββατοκύριακο.

Το αρκετά μεγάλο περίπτερο που ήταν πολύ ωραία διακοσμημένο με τα είδη της μπουτίκ και πολλές φωτογραφίες, τραβούσε την προσοχή του επισκέπτη και έτσι μονίμως είχαμε κόσμο. Πολλοί και οι επώνυμοι που μας επισκέφθηκαν με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της συνομοσπονδίας κ.Παπαδόδημα. Πολλά νέα μέλη γράφτηκαν και ενθουσιάστηκαν με την παρουσία του Ομίλου, ζητώντας πληροφορίες για εκδηλώσεις και ιδιαίτερα για την μεγάλη επιτυχία της εθνικής στη Γαλλία.

Κατά την διάρκεια της DIANA ο Κ.Ο.Ε. διοργάνωσε έκθεση C.A.C. – C.A.C.I.B. το Σάββατο και την Κυριακή με την ονομασία MEDITERRANIAN WINNER SHOW, όπου συμμετείχαν συνολικά 15 Μπρετόν την πρώτη μέρα και 16 την δεύτερη.

Τα αποτελέσματα του διημέρου είναι τα εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/05
C.A.C.-C.A.C.I.B.-B.O.B. TANJA, ΙΔΙΟΚΤ. ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ Ι.- ΝΙΑΝΙΟΣ Γ.
C.A.C.-C.A.C.I.B-R.B.O.B. STRIMONA’S F.I. KENT, ΙΔΙΟΚΤ. ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΡΙΤΗΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ CARLOS FERNANDEZ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/05
C.A.C.-C.A.C.I.B-B.O.B.-ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΑΔΟΣ
CH. PYROL DE SOUS LES VIVIERS ΙΔΙΟΚΤ. ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.
C.A.C.-C.A.C.I.B.-R.B.O.B. TANJA, ΙΔΙΟΚΤ. ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ Ι.- ΝΙΑΝΙΟΣ Γ.
ΚΡΙΤΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων