Σύσταση Δ.Σ. Τρίπολης

0

1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης
Τηλ. – Fax: 2710 223905
Συνεργαζόμενος με το Υπουργείο Γεωργίας
Μέλος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Φίλοι κυνηγοί,
Σας ευχαριστούμε θερμά που για μία ακόμα διετία μας τιμήσατε με την ψήφο σας και μας εμπιστευτήκατε την διοίκηση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης. Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζοντας την επανεκλογή μας απέδειξε πως πράγματι αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά μας στο Σύλλογο, αλλά και επιβεβαίωσε την σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που τόσα χρόνια δικαίως έχει δημιουργηθεί ανάμεσά μας.

Αποδείχτηκε ότι ο τρόπος διοίκησης μας και η στενή παραγωγική συνεργασία μας, με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, με ενιαίο προγραμματισμό δράσης και παρέμβασης, με κοινούς στόχους για το συμφέρον τόσο του κυνηγίου όσο και του Αρκάδα κυνηγού λειτούργησε σε θετική κατεύθυνση με ορατά αποτελέσματα.

Για αυτό και το αίσθημα ευθύνης που όλοι νιώθουμε μεγαλώνει ακόμη περισσότερο απέναντι σε όλους εσάς φίλοι κυνηγοί και στο έργο που πρέπει να φέρομε εις πέρας.

Η νίκη αυτή δεν ανήκει μόνο στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ανήκει και σε ολόκληρη την κυνηγετική μας ομάδα και υποδηλώνει την θέληση όλων να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί αυτό το πολυδιάστατο έργο που έχουμε ξεκινήσει για το καλό και το δικό μας σαν κυνηγοί και της φύσης γενικότερα.

Σας θέλουμε λοιπόν και πάλι όλου δίπλα μας, βοηθούς και συμπαραστάτες. Ας προσπαθήσουμε και πάλι όλοι μαζί ενωμένοι να προστατέψουμε αυτά που με κόπο δημιουργήσαμε να υλοποιήσουμε τους κοινούς μας στόχους, να βελτιώσουμε και να αναδείξουμε το Σύλλογο και το κυνήγι μας, να δώσουμε και πάλι δυναμικό παρών στην κυνηγετική ζωή και όχι μόνο της χώρας.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι 8 πρώτοι σε ψήφους και για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι 2 πρώτοι.

Συνελθών σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γεώργιος Ρουμελιώτης
Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Ζαφείρης
Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Κοντογιάννης
Κοσμήτορας: Ηλίας Πανόπουλος
Μέλη: 1. Ιωάννης Πασιόπουλος, 2. Αθανάσιος Δημόπουλος, 3. Γεώργιος Κοσκολός, 4. Γεώργιος Μπακάλης

Εξελεγκτική Επιτροπή
1. Μπράτσος Γεώργιος
2. Δελής Αλέξανδρος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων