Δυο “προσφορές” στους κυνηγούς από τη Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε.

0

1626-dkose.jpg

Δ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΔΟΣ: ΕΡΜΟΥ & ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 ΑΘΗΝΑ – Τ.Κ. 10563
ΤΗΛ: 210 3231212, 210 3232616
FAX: 210 3257593
e-mail: dkose@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Δυο “προσφορές” στους κυνηγούς από τη Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε.

Ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής χρονιάς, η Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. θα εφοδιάσει κάθε κυνηγό – μέλος της που εκδίδει ή θεωρεί άδεια θήρας στους κυνηγετικούς συλλόγους της δύναμης της, με δυο χρήσιμα και χρηστικά “εγχειρίδια”…πολλαπλών αποστολών.

Συγκεκριμένα:
Με την έκδοση ή ανανέωση κάθε κυνηγετικής άδειας, ο κυνηγός θα παραλαμβάνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ έναν αναλυτικό και πρόσφατα ενημερωμένο ΧΑΡΤΗ ολόκληρης της κυνηγετικής περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας και των Κυκλάδων.

Οριοθετώντας με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια τα Καταφύγια, τις Ζώνες Διάβασης, του ελεύθερους κυνηγότοπους, τις ισχύουσες τοπικές απαγορεύσεις, τις Ζώνες εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων, τους υδροβιότοπους κλπ, κάθε κυνηγός “οπλίζεται” με τη γνώση που αποτρέπει παραβατικές συμπεριφορές…από άγνοια ή λάθη γεωγραφίας.

Ταυτόχρονα ο χάρτης είναι έτσι σχεδιασμένος που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε κυνηγού, να συντροφέψει και να καθοδηγήσει τα ατέλειωτα χιλιόμετρά του στην ύπαιθρο, να προσφέρει λύσεις και επιλογές στους προορισμούς του, να συμβάλει σε ασφαλείς αποδράσεις εκεί που συνεχίζεται αμόλυντη η ανάσα της πατρίδας μας.

Επίσης, μαζί με την έκδοση κάθε κυνηγετικής άδειας, κάθε κυνηγός θα παραλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ από το σύλλογο του ένα χρηστικό βιβλιαράκι που χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου από τη Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε.

Πρόκειται για ένα “εγχειρίδιο” που θα περιέχει από συμβουλές επιβίωσης στην ύπαιθρο μέχρι γραμμές επικοινωνίας με τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες, και από οδηγίες αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών μέχρι τηλέφωνα και διευθύνσεις συλλόγων, δασαρχείων, νοσοκομείων κλπ.

Από το Γραφείο Τύπου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων